Kasel, nadcha cim chranite deti

xxxx

no ano ale zase mne hovoria ze lepsie je omron inhalator ja zase isto kupim ten lebo suseda to ma a ona povedala ze len kym sa pustia sople a potom aj tak kasle a sopli a inhalator je lepsi na kaslisko lebo tam davas nap. inhal ambrobene roztok

jajka001_

nas maly nebol chory vobec, kym nezacal chodit do skolky, odvtedy je to tyzden v skolke, dva tyzdne doma, a to len skrz tie sopliky. vraj do piatich siestich rokov veku dieta nema taku imunitu, plus ta hygiena a vecne chore deti v skolke...myslim ze mu pomohol imunoglukan, ze nebol dva tri mesiace chory, ale mohlo to byt aj tym ze bolo leto, tak neviem.
ale povedala by som ze denny pobyt na cerstvom vzduchu a prirodne vitaminy v ovoci a zelenine môzu len prospiet.

tita26

od jesene do jari davam 1x denne Pikovit multivitamin sirup, prip. probiotika infants dophilus. moj syn dva a pol roka. zatial mal len tyžden nadchu slabu, ale to som mu akurat par dni pred vypuknutim nedavala nič, lebo som nemala a lekaren zavreta.a bol u nas na navšteve chory švagor, od neho to dostal. ale ked bol chory manžel mesiac pred tym, nedostal to od neho, pritom spava medzi nami v posteli. (vtedy som mu davala pikovit)

anonym 5

Aj ja by som to chcela strašne vedieť. Vyskušala som toho už veľa, ale nič nezabralo. Malý je často chorý, u neho bežný priesitný soplík spôsobí, že mu to zíde na priedušky a je z toho kašel 3 týždne s antibiotikami. Som z toho už na nervy.