Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zlomena kostrc- zle zrastena

Príspevok v téme: zlomena kostrc- zle zrastena
millili

dobry den, chcela by som sa opytat par veci ohladom kostrce. nevedel by mi nekto poradit ako vyriesit problem so zle zrastenou kostrcou? kostrc som si pravdepodobne zlomila pred par rokmi. vtedy som si myslela, ze je len riadne narazena, neriesila som to s lekarom. teraz mi zacina vadit, hlavne pri sporte, zrastla do 90 stupnoveho uhla smerom von, pri beznych cinnostiach mi to nevadi, dokonca aj ak padnem na zadok, napr pri snowboardovani, boli ma skor krizova kost, ten naraz sa nejako prenasa skor na nu, no i to je dost boestive, takze na snowboard uz nemozem.
ma niekto skusenosti s takymto problemom?
da sa to nalomit a spat napravit? citala som, ze sa to da odoperovat, ale tato moznost sa mi velmi nepaci.
a moze mat taketo vychylenie vplyv na ine organy mojho tela?
dakujem za odpoovede

luciasarkaforber

Mozem sa opytat ako ste to poriesili ked mate zle zrastenu kostrc?Mne chirurg vravel ze s tym sa neda nic robit..chcem sa opytat ci nepomohlo niekomu brat nejake vitaminy?Citam vela ze je dobry vitamin B,magnezium alebo collagen.Nema niekto skusenosti?Alebo co vam na to pomaha?

luciasarkaforber

Mne zistili ze mam zlomenu kostrc a zle zrastenu.Boli ma to pri sedeni a vstavani.Uz to riesim asi pol roka ale zatial nic nepomohlo a chirurg na to ze on mi s tym nevie pomoct..Bud som si to zlomila padom pred 5r ked som spadla na korcuiach a hned som mala modriny alebo porodom.Len som prekvapena ze bolest je az teraz ked som vysedela 3h na tvrdej stolicke...myslela som skor ze to bude zapaleny nerv alebo nieco podobne..Ma niekto podobne skusenosti a pomaha mu nieco?Da sa tej bolesti zbavit?

mandarinka1

Tiez by som sa rada opytala akym sposobom vyriesit zle zrastenu kostrc. mozete ma kontaktovat na mandarinka1@azet.sk

Denisa258

millili áno má to následky aj na ďalšie orgány ak je:hrubé črevo,pohlavné orgány,a metastázy na kostiach :( ja už som z toho v šoku ja to mám tiež.Chod s tym k lekarovi