Ahojte dneska som použila prvý raz v živote tampón a zapáčilo sa mi to ale problém bol to tam dať a vybrať preto by som sa chcela poradiť aký by bol najhodnejší druh tampónov? ja by som chcela TAMPAX aj s aplikátorom... krámy mám prevažne slabé niekedy normálne... čo poradíte???
Ake tampony?
zdenulka blbost..pretoze v panenskej blane je otvor ktory umoznuje aby mestruacna krv odchadzala z tela...a vagina je pruzny sval ktory sa prisposobi..ked znesie penis a u niekorych aj prsty tak znesie aj malicky tampon
mne tam tiez nesli kym som bola panna.. :)
ale ked je panna, a ide jej to tam v pohode dnu, tak ja nevidim problem
:) tak vela stastia a spokojnosti :D
No CAJIK presne časom budem vedieť aké mi najviac vyhovujú a ako dlho to tam budem mač:) ale ďakujem za rady:) zajtra si pôjdem kúpiť :)OBečka.... vloska je aj pre utrpenie neznášam ju!!
presne, nezapacha nic, nezaparuje sa, mas istotu ze nepretecies a mozes sa volne pohybovat, pre mna bola vlozka maximalne UTRPENIE
no, ja pouzivam tie najhrubsie, a menim cca kazde 4-6 hod, podla potreby.. niekedy to je silnejsie, niekedy menej. to zistim sama postupne, ako sa budes citit, ak mas stredne krvacanie stacia ti normal velkost, na slabe tie uplne najmensie. ale ja vacsinou pouzivam len tie najvacsie aspon nemusim kazdu "chvilu" menit :) ale zevraj to nie je velmi zdrave tak neviem :)
uvidis sama.. ked uvidis na snurke krv, treba vymenit. tiez ked si nie si ista, skus jemne potiahnut snurkou, ak pojde lahucko von, treba vymenit. ak to bude "suche" a pojde to tazko, tak to este pocka. samozrejme ale neprehanaj to potom, aby si nemala jeden tampon v sebe 12 hod
Jaj tak to je úplne super a hlavne že to nebude zapáchať :( a pariť sa tam:(