Ahojte dneska som použila prvý raz v živote tampón a zapáčilo sa mi to ale problém bol to tam dať a vybrať preto by som sa chcela poradiť aký by bol najhodnejší druh tampónov? ja by som chcela TAMPAX aj s aplikátorom... krámy mám prevažne slabé niekedy normálne... čo poradíte???
Ake tampony?
neznasam reci, ze pouzivanie tamponov je nezdrave. ved ked si davame vlozku, je to podla mna to iste-vlhko, teplo, mnozenie bakerii... takze podla mna medzi tym nieje ziadny rodiel. ano, tampony boli zle, ale v minulosti, ked mali strasne vysoku absorbcnu schopnost. teraz uz nie. su na to vyskumy,... keby boli zdraviu skodlive, ndali by ich do predaja.. takze tampony 4ewer:) su neviditelne, pohodlne, nelepia sa na zadok... a pouziovam o.b. tie su naj:)
Nic v zlom, ale tie tampony Tampax s alikatorom..ano mozno su hygienickejsie, ale pripadaju mi uplne nekvalitne..skusili ste apson raz ten tampon v aplikatori vybrat a pozriet nan? Ved sa uplne cipkaju, taha sa z nich vata...
ja som za O.B. iba tie používam, tampony s aplikatorom som veru ešte nikdy nedskusila, tieto mi uplne vyhovuju,
ja som pouzivala tampony aj ked som bola panna a ziadny problem.pouzivala som o.b. ale teraz som presla na tampax s aplikatorom,kedze pred zavadzanim si treba umyt ruky a nie vzdy je ta moznost,pride mi tampon s aplikatorom hygienickejsi.
a to kto povedal ze su nezdrave??tyy??alebo nejaky odbornik???
používanie tamponov je nezdravé!!!predstavte si teplo akrv,koľko baktérii tam vzniká? a ešte ked čítam tie rady,že vymeniť keď ješnorka krvavá!!alebo za 4-6 hod!to je hotová katastrofa.aká je ta sliznica v tej Pošve? kolko dievčat ma výtoky,noste tampon,ale meniť za 2 hodiny!
Ahoj,ja pouzivam uz asi 5 rokov Tampax.su s aplikatorom a som s nimi nad mieru spokojna..:)
najlepsie su O.B.
Ahojte baby uvediem to na pravú mieru ja nie som panna už vyše dvoch rokov:D takže tampóny bez problémov môžem používať