je mi smutno :(

Nanci

ahoj smutnavila mam 10 rokov som z turzovky a tiez ma kazdy odstrkuje spoluziaci mi nadavaju rodicia sa so mnou nebavia a tiez sa z toho neviem vymotat a som sklamana z toho ze sa so mnou nikto nebavi

niki0035

aspon ste planovali a tesili sa spolu,moj neplanuje nic,sme spolu uz 4 roky a vsetko planujem len ja,jeho by ani nenapadlo ma niekam pozvat,kupit mi kvety,naplanovat dovolenku,vylet,doniest mi darcek,nejako ma prekvapit,nic som z toho strasne nestastna potrebujem od neho citit taketo veci a prejavy a on kasle na mna ,kolkokrat som ho prosila o to,vacsinou aj to co naplanujem nakoniec zavrhne,mam vela roboty len to od neho pocujem,teraz som niekolko dni odcestovany,vcera sa vratil domov vecer a ani mi nezavolal.

smutnavila

tak taky zavazok by sme si mali dat aj my :) lebo stale nam to takto dopadne, planujeme planujeme tesime sa a nic z toho

cajik

smutnavila, to mi hovoris z duse :D to poznam velmi dobre.. stale nieco planujeme a nakoniec nic z toho.. ani sama neviem preco. tak to nejak vyjde. dali sme si ale zavazok ze musime plnit to co si naplanujeme, mna to nici, ked chceme ist napr v lete na 5 miest, a nakoniec nejdeme nikam.. na nervy :(

smutnavila

tiez uz cakam kedy mi zacne skola a nudim sa...s priatelom sme mali kopec planov typu ked skoncia skusky pojdeme tam a tam a nakoniec z toho nic nieje a stve ma to, citim sa taka prazdna a osamela ked cely den trcim doma a pritom sme tolko toho planovali :(