Zdravim ludkovia :).
Ako som uz cital kopu volani z dusi tu na zdravie.sk, tak ani ja niesom clovek ktory je bez problemu.
Takze od zaciatku.
Mam 19 rokov a studujem na Waleskej umeleckej univerzite vo Wrexhame prvy level. Som tu v UK zhruba od zaciatku jula minuleho roku. Mam niekedy strasne ukrutny problem sa sustredit a prinutit sa, niekedy som zobral ceruzku do ruky a kreslil som. Teraz je to tahsie. Zoberiem ceruzku do ruky a hodinu necinne sedim a rozmyslam nad uplne niecim inym a ked nerozmyslam nad niecim inym tak proste neviem ako zacat. Mam kopu inspiracii ale neviem ich realizovat. Moze to byt dosledkom traumy z dedstva?? Mam taky pocit ze ano len si niesom v tom velmi isty.
Prekonavam sa aby som sa prinutil.
skôr si myslím ze sa bojíš neuspechu a zlyhania
drzim ti palce, ked si taky sikovny, ze si sa dostal az tam, urcite máš na to
ja ako clovek som sa uz nejako s tym pomeral a nerozmyslam nejako uz nad tym len tento pocit uzkosti ma priviedlo si to mysliet ze to je koli tomu no ale dakujem jajka001_ urcite sa o to posnazim,,,aj tebe dakujem Denz tak to v zivote chodi treba ist dalej...nebyt ten pocit uzkosti..ale siahol som po nejakej literature od paula mckenna okamzite sebavedomie...len si niesom moc isty o tej knihe...ale dakujem este raz
janes- zabudni a chod dalej......
tak nemusis tam dat tu scenku...daj tam svoje pocity
no neviem ci by to bol dobry napad tu traumu dat na papier ked nam foter mlatil mamu pred ocami.
každy ma nejaku traumu. tak ju hod na papier.