zac.som uzivatHAKv4den cyklu-november.Prve 2blist. som brala bez prestavky.sex som mala az po vianoc.a tyzden na to,ked som vysad.2bal.som menzes dostala.tento mes.som uz sex.nemala a teraz to meska
HAK a menzes NIKDE :((((
dobra vila: ano ten isty :( asi uz nebudem verit lekarom na tej stranke. a citala som si aj svoj letacik a tam pisalo ze ak vynecha menzes, mam brat dalej tbl a ak vynecha 2x potom za lekarom...
To ti vazne napisal ten isty lekar, co ti aj potvrdzoval, ze ak budes brat hned na zaciatku dva blistre za sebou, bude to ok? :-O. No ja by som mu tam iste svacla spravu, ze to prave s nim som o tom diskutovala. To uz co je :-/.
Obrat za sa svojim gynekologom a on nech ti poradi.
Keby som sa mala rozhodnut ja sama (bez gynekologa, ale ja by som ho URCITE vyhladala), tak by som vysadila celu antiku a pockala, kym mi pridu. Ked sa umudria, zacala by som ju znova brat a uz tak, ako sa ma.
skopirovala som to tu preto, lebo prave ten pan doktor mi povedal, ze kludne mozem brat PRVE dva blistre aj spolu - bez ziadnych obav... tak pekne no :( mozno to mam preto
pisala som aj na antik. com a lekar mi odpovedal: prvé 3 mes treba/je vhodne/ brat dla navodu až potom manipulovat s menzes... PO 7 dnovej pauze berte riadne dalej...bez ohladu na menzes-nemenzes..
ono pre pochopenie. priatel mi chodi domov kazde 2mesiace. ceez sviatky prisiel iba na tyzden od 24-do31 a prave vtedy som mala dostat menzes. snad to vies trosku pochopit :(( nebolo to prioritou, ale lekar ma ubezpecil, ze mozem brat dve naraz
a samozrejme ze som dobrala cele. presne tak, ako sa to ma :(
ano presne tak, ako to pise v letaciku. Dobrala som v stredu,zacala som na tyzden vo stvrtok. Tie dva blistre som mala odkonzultovane s lekarom.
HAnulkaa: v prvom rade, ak si HAK začala užívať, neviem na čo si si hneď posúvala menzes, neni to moc šťastné riešenie... po ukončení druhého balenia /dobrala si ho celé???/ si si robila 7 dňovú pauzu a začala si brať tabletky na 8 deň ?
nikto nic? ... :(
teda pre pochopenie; sex som mala len cez sviatky (od 24-31.12) a hned na to, prvy januar. tyzden som menzes dostala. od posled. menstruacie som uz sex nemala (cely januar, aj febr.) takze preco to meska? :((