Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

HAK a menzes NIKDE :((((

Hanulkaa

dobra vila: ano ten isty :( asi uz nebudem verit lekarom na tej stranke. a citala som si aj svoj letacik a tam pisalo ze ak vynecha menzes, mam brat dalej tbl a ak vynecha 2x potom za lekarom...

dobra vila

To ti vazne napisal ten isty lekar, co ti aj potvrdzoval, ze ak budes brat hned na zaciatku dva blistre za sebou, bude to ok? :-O. No ja by som mu tam iste svacla spravu, ze to prave s nim som o tom diskutovala. To uz co je :-/.
Obrat za sa svojim gynekologom a on nech ti poradi.
Keby som sa mala rozhodnut ja sama (bez gynekologa, ale ja by som ho URCITE vyhladala), tak by som vysadila celu antiku a pockala, kym mi pridu. Ked sa umudria, zacala by som ju znova brat a uz tak, ako sa ma.

Hanulkaa

skopirovala som to tu preto, lebo prave ten pan doktor mi povedal, ze kludne mozem brat PRVE dva blistre aj spolu - bez ziadnych obav... tak pekne no :( mozno to mam preto

Hanulkaa

pisala som aj na antik. com a lekar mi odpovedal: prvé 3 mes treba/je vhodne/ brat dla navodu až potom manipulovat s menzes... PO 7 dnovej pauze berte riadne dalej...bez ohladu na menzes-nemenzes..

Hanulkaa

ono pre pochopenie. priatel mi chodi domov kazde 2mesiace. ceez sviatky prisiel iba na tyzden od 24-do31 a prave vtedy som mala dostat menzes. snad to vies trosku pochopit :(( nebolo to prioritou, ale lekar ma ubezpecil, ze mozem brat dve naraz

Hanulkaa

ano presne tak, ako to pise v letaciku. Dobrala som v stredu,zacala som na tyzden vo stvrtok. Tie dva blistre som mala odkonzultovane s lekarom.

levicaaaaa

HAnulkaa: v prvom rade, ak si HAK začala užívať, neviem na čo si si hneď posúvala menzes, neni to moc šťastné riešenie... po ukončení druhého balenia /dobrala si ho celé???/ si si robila 7 dňovú pauzu a začala si brať tabletky na 8 deň ?

Hanulkaa

teda pre pochopenie; sex som mala len cez sviatky (od 24-31.12) a hned na to, prvy januar. tyzden som menzes dostala. od posled. menstruacie som uz sex nemala (cely januar, aj febr.) takze preco to meska? :((