priatel, presnejsie snubenec mi stale hovori, ze som vyprasene prasa, brav slaninovy a podobne. mam ho rada, jako rozist sa nehccem este, ale vadi mi to. co mam robit? neviem mu povedat, aby mi tak nehovoril, mam pocit, ze ma pravdu.
Priatel mi hovori skaredo
Ked je taky frajer, ze ti dokaze takto hovorit, tak mu spechni do tvare, ze by ti nevadilo, ak by mu priroda dodatocne nadelila tam dole zopar centimetrov !!!
Nenechaj sa prosim urazat, to si nesmie dovolit nikto a uz vobec nie niekto s kym mas zit ! Radsej sama ako so znicenym sebavedomim.Drz sa.
Vztahy nie su o nadavani a tom všetkom zlom čo píšete, ak je to tak, to už nie je vztah a vy ste možno s ním iba preto, lebo sa bojíte byt same,alebo si myslíte, že nemate naviac. Ak ti takto nadava, ja skor pochybujem o tom, že on ma silne sebavedomie a určite z jeho strany tam nie je láska, alebo hocijaky pekny cit..
este sa nevies rozist napriek vsetkemu???
Ja pochybujem o tvojom zdravi......
Rexona, zachvíľu ti jednu aj "prij.ebe" a tiež budeš na vine, že si ho provokovala....
Dievčatá, fakt si myslíte, že je toto láska?
usiko, nemusí byť. Zažila som si niečo také, ale to som bola pubertiačka. Nič iné ako prije...a pi.. som ani nepočúvala, samé obviňovačky a správal sa ku mne hrozne.... Sama sa čudujem aká som mohla byť taká sprostá a vydržať to s ním niekoľko rokov.:-) Ale dalo mi to dosť skúseností. Myslím, že každá jedna, ku ktorej sa takto priateľ správa by ho mala poriadne nakopať do zadku a ani sa za ním neobzrieť... Ako som napísala, zachovať sa teraz ku mne tak nejaký chlap, viac ho nepoznám.
mne moj priatel hovori ešte horšie pi.. je....ta, tela, sliepka atd. a to všetko si vždy vypočujem za totálne kraviny. A ešte som vraj tomu aj ja na vine. Mna nehnevá to, že sa hádame, ved všetci sa hádaju, ale to, že pri akejkoľvek hádke musim hned počuvat na svoju adresu nadávky...že som hned neschopna, hlupa pi..., ktorá nič nevie...atd. a vraj som tomu ja na vine, lebo ho rozčulim a trepem nezmysly. Strašne ma tým uráža a ponižuje, ked sa takto ku mne správa.Ja sa k nemu tak nikdy nespravam, aj ked ma niekedy fakt hneva, a to sme už spolu dosť dlho...aj ked mu hovorim, že si to neželam, nepomáha...som z toho fakt smutná
Nič v zlom, ale s takýmto idiotom ty chceš prežiť celý život? Sa ti dievča čudujem.... Zlepšiť sa to nezlepší určite, neváži si ťa. Na tvojom mieste by som si to veľmi dobre rozmyslela, či vstúpiť do manželstva s takýmto človekom. Otvor oči a nebuď naivná. Radšej pretrpieť chvíľu po rozchode a dopriať si možnosť šťastnej budúcnosti, ako sa trápiť po zbytok svojho života. Mne by to len raz priateľ povedal, tak by išiel kade ľahšie. Ak sa mu nepáči tvoja postava, tak sa to dá povedať aj iným spôsobom a určite oveľa kultivovanejším.... A tiež by som kvôli chlapovi nechudla, keď tak kvôli sebe, aby som sa cítila dobre, ale nikdy kvôli nikomu inému. Komu sa nepáči, nech sa nepozerá...
Smutny.... (nehovor si tak aj ty!)
Ak táto otázka nie je výmysel, tak valím takéééééto oči!!! To ti kedy povie "vypasený brav" ? Keď sa hádate? Alebo keď ideš okolo zrkadla, tak ti povie "pozri sa na seba....?"
NIKTO nie je na tom tak zle, aby chodil s takýmto buranom, ani ty nie, nech máš aj 100 kíl. A jeho čo núti chodiť s bravom?! keď sa mu nepáčiš, nech ťa nechá tak - alebo ho nechaj ty. len mi nehovor, že nemôžeš, ťe ho máš rada...predstav si svoj život o 10 rokov, dve detičky...a henten buran k tomu. Ako sa bude k tebe správať? Myslíš, že schudneš a on už bude na teba dobrý? nebuď naivná! Nájde si inú tvoju chybu!
Vzťah pred svadbou má byť krásny a romantický, ešte neprišla nuda a obkukanie sa navzájom, ešte neprišla rutina. Vždy sa vzťah trochu rokmi pokazí...ak si tebe dovoľuje ako k snúbenici, predstav si, ako si bude dovoľovať po 10 rokoch manželstva.
Ok, si tučná - tak schudni, alebo aj neschudni, aj iné tučné baby majú frajerov či manželov, niekomu to nevadí, alebo sa nad to povznesie v mene iných vlastností partnerky, ktoré mu vyhovujú.
Máš svoj život vo svojich rukách, pár kíl sadla nech z teba neurobí handru! Preč s takou "láskou"...(toto je láska?)
to je moja rada.Si jeho kus,ktory nevie Ti otvorene povedat nechaj ma si:vypasene......NIE SI MOJ TYP.Urcite sa rozidete,ked partner nema k partnerovi uctu uz teraz.Skus sa vzit do jeho role.
Nikomu nedovol aby urcoval vysku tvojej hodnoty. S tym mozes narabat jedine sama. To neznamena, ze sa s nim mas rozist, ani to, ze s nim mas ostat.
Mimochodom to, ze si taketo veci dovoluje uz teraz, je velmi priznacne pre to, ze si bude dovolovat len viac a viac. Cize ak ti to prekaza tak sprav urychlene poriadky. Ziadny clovek nema pravo na to, aby ta posudzoval a od cloveka co je tvoj snubenec by sa to snad malo ocakavat najmenej, kedze prave on by ta mal brat taku aka si a nestarat sa do tvojho rozhodnutia byt takou akou chces byt.
Skus porozmyslat, ako velmi si vazis samu seba, ked niekomu dovolis aby ta takto trapil.