priatel, presnejsie snubenec mi stale hovori, ze som vyprasene prasa, brav slaninovy a podobne. mam ho rada, jako rozist sa nehccem este, ale vadi mi to. co mam robit? neviem mu povedat, aby mi tak nehovoril, mam pocit, ze ma pravdu.
Priatel mi hovori skaredo
poradim ti jedno-rozid sa s nim.Bude to boliet,ale ak sa zoberiete bude to horsie.Urcite sa najde taky ktoremu to nebude prekazat a budes stastna a povies si ze som urobila dobre.drz sa
biopich :)
teplej co?:)
teplej relaxacnej vody??:)
poslala by som ho do teplej...
preco si s takym clovekom ktory si ta nevie vazit?sa ti cudujem.nemas uctu sama k sebe?tak necakaj ze si ta budu vazit....
siisa 25 - súhlas s tebou.
ja mam zasa komplex s akne,ale priatel mi nastastie preto nenadava,ale brat ked som bola mladsia mal non stop poznamky na moju plet,som z tej pleti strasne smutna mam pocit menejcennosti,aj spoluziacky v skole hovorili,ze som strasne pekna ale ta plet,nikdy si neodpustili tuto poznamku,niekto je tlsty a niekto virazkovy,zubaty,skaredy no clovek za to nemoze,posmievaju sa len neinteligentni a hlupi ludia,je to smutne,ale je to bohuzial tak
mne hovoril 4 roky ze som tucna krava. vraj to je vtip. bolelo to. rozisla som sa s nim. a som rada. mal komplexy a takto ich len chcem posunut na mna... rada: rozid sa s nim. bude ti lepsie
adušša - dakujem :)
ale je to tak.. nehovorim, ze je to vzdy take ruzove, ale 80% ano... ale o to sa musia zasluzit dvaja.. obaja musime davat aj brat... a nie, ako "smutny brav" len dava a dava a dava... a ten jej "super chlap" len bere a este jej za to aj vynada...
prezývka:-)...to je chlap s veľkým CH:-) klobúk dole
"ale ten moj je vážne super chlap až na tie hádky, alebo ked niečo nie je podla jeho predstav, tak som hned neschopna, a nemožem ani dalej nič povedat, lebo už vyvolávam hádky... a už si vypočujem nadávky...
" - TAK CO JE NA NOM TEDA TAKE SUPER, ZE TI NEDOVOLI ANI SA VYJADRIT, ZE Z TEBA ROBI NESCHOPACKU A HLUPANU???? CO JE NA NOM TAKE UZASTNE?? NOSI TI ASPON RAZ ZA CAS KVIETOK ALEBO MALINKE DARCEKY (ASPON COKOLADU, KTORU ZBOZNUJES) ABY TA POTESIL A VYCARIL TI USMEV NA TVARI? CAKA TA Z PRACE, ABY TA ODVIEZOL? NAVARI TI? PRIPRAVUJE TI PREKVAPENIA? BERIE TA VON S JEHO PRIATELMI A VENUJE SA PRI TOM 100% AJ TEBE, NIE LEN PRIATELOM? CHODITE OBCAS SPOLU NA OBED, VECERU? CHODITE SPOLU NA VYLETY? VELA SA SPOLU SMEJETE? POZERA S TEBOU ROMANTICKU KOMEDIU A TY MU PLACES NA PLECI A ON TO CHAPE A USKRNA SA PRI TOM? OBIJME TA ALEBO POBOZKA, KED IDE HOCIKEDY OKOLO TEBA? JE ROMANTICKY V POSTELI? PRIPRAVUJE PRE TEBA ROMANTICKY VECER VO VANI, PRI SVIECKACH A PODOBNE??
POMAHA TI V DOMACNOSTI? (AJ KED LEN MINIMUM -SAM UMYJE RIAD, VYNESIE KOS, VYVESA SATY....atd atd atd)
ja som sice s mojim neni kazdy bozi den, ale ked spolu sme sprava sa presne tak, ako som vyssie napisala! a to je podla mna laska, prejavy lasky a skvely chlap...
Tak ak aspon polovicu z tohoto robi, tak je super... ale ak ta len uraza, osocuje, ponizuje a pretahuje, lebo si potrebuje vyprazdnit gule..... SORRY, ale potom si fakt hlupa, ze si s nim....
MOJ POHLAD NA VEC..