MOJA FOTKA JE NA MAFIA.NORUNOF.SK
LUDIA MAM ANOREXIU KED MAM 50KG A 180CM?
to ti celkom zavidim, vkuse by som zralaaaa
Pasomnicu nahodou nemas?Ako vyzeraju tvoje oci,farba tvare?Mozno aj zelena?Mas nejaky problem s vyprazdnovanim?Mozes mat aj nejake vnutorne parazity,ak myslis, ze jes normalne.Ako si na tom?A to nie je zart,ja som raz mala aj to.
Treba pribrat.Anorexia to nie je, pokial jes normalne a vsetko a nepriberas, tak mas rychly metabolizmus. Je tu aj tema, ako pribrat, tak pohladaj.
na svoju vysku by si mal mat o 10 kg priblizne naviac
No, Podľa toho koľko máš rokov.Ja keď som mala 14, tak podľa zápisu zo zdravotnej karty viem, že som mala 176cm/46kg,, a bolo to hrozné, ale určite som nemala anorexiu - to by som snáď vedela))))nie?? Jedla som za troch, len telo si robilo čo chcelo.. Ale dnes na to márne spomínam))) mám 36,, výšku 180cm a tým kg,, je o "kapánek" viac.. ))
Takže ak pravidelne prijímaš stravu,, tak anorexiu nemáš - anorexia je psychická porucha.
tak par kg by na viac trebalo
A ako si sa vlastne k takej vahe dopracoval?Alebo si bol vzdy velmi chudy?Tak ja mam 50 kg a 163 cm.
Anorexiu mas pokial zamerne nejes len aby si si udrzala stihlu postavu.Pokial si chuda napriek pravidelnemu stravovaniu tak zato moze tvoj metabolizmus a mozes mat aj zvysenu cinnost stitnej zlazy.
Inak to si pekne chuda ..Moja priatelka ma 165cm 50kg je dost chuda ..a ty potom ,vyzla ?