ahoooojte, baby, ženy, maminy :-) čochvíla budem aj ja patriť medzi vás maminky. velmi sa nato teším, len sa s manželom nemôžeme dohodnúť, kedy je správny čas na stavanie postielky :-) ja by som ju chcela mať postavenú už teraz, aj ked mám do pôrodu ešte 2 týždne čas ale manžel hovorí že až ked sa malé narodí. ale ja neviem, zdá sa mi to také že na poslednú chvílu, čo vy nato? kedy ste stavali postielku vy? :D
kedy je čas?
to je iba omrvinka čo som napísala on nikdy takýto nebol mama ho štve proti mne a našiel si v poslednej dobe dobrých kamarátov ... ktorý ho využívajú ...
a začal slopať a chodiť domov o piatej nadránom ....
veľmi som sa v ňom sklamala a ja viem že keby sme sa rozišli nikoho si viac nenajdem mám totiž takú povahu
ešte mi nervy nepraskli , ale keď prasknú a morzsi začne štekať tak to bude veľmi zle.
Morzsi, ako ta tak citam, nechapem, preco vlastne si so svojim manzelom a preco s nim mas dieta... Lepsi chlap v okoli nebol?
postieľku poskladal manžel, kým som bola v pôrodnici. to trvá max. hodinu, bude dosť času.
hej hej už mám autosedačku, aj kočík doma, aj postielku, len neviem kedy to stavať, asi až ked budem v nemocnici tak to nechám na ,,starého" :-)
mardž a mas uz kupeny kocik? autosedacku? :)
už je najvyší čas . ja som začala upratovať v máji potom som chystala výbavičku, balila som sa sama soom zložila s veľkým bruchom kolísku sama som navŕtala kolieska
mala som vzorový poriadok, keď som odchádzala a keď som sa vrátila u nás doma vybuchla BOMBA!!!
Bola som 7 dní po sekcii a už som umývala podlahu... starý neurobil nič
na poslednu chvilu :) ved ked budes v porodnici, manzel postavi. moj bol uplne skvely, ked som prisla domov, skoro som to nespoznala, bala som sa ze bude bordel, ked nie som doma, ale cely byt vydrhol, vydezinfikoval, vyziaril bielym svetlom aby zabil bacily