Problem po prstovani

Príspevok v téme: Problem po prstovani
achjo

Ahojte,
no moj problem je asi taky ze velmi casto sa mi stava, ze ked ma priatel doprstuje (aj ked pouzivame lub. gel) mam susku dost podrazdenu a bud sa tam spravi nejaky zapal...alebo mam taky biely povlak okolo posvy...neviem co mam robit, umyvam sa pravidelne, skusala som aj canesten ale zatial nezabralo...isto s tym pojdem ku gynekolovi, ale som sa chcela spytat ci s tym nemate nejake skusenosti,  ci to nahodou nieje zrovna z lubrigacu, alebo z peny na holenie? alebo mozno slaba imunita, alebo nvm :( som z toho smutna lebo orgazmus dosiahnem len klitorialny....ale ked sa mi to skoro vzdy takto podrazdi tak nvm co uz s tym....

AdamKrt

Mozete skusit aj iny lubrikant. Vela z nich je zalozenych na baze vody a radi vyschnu.

Neviem, co by na to povedal gynekolog, ale mozes skusit napr. nechtikovy krem, alebo krem s aloe vera, miesto lubrikantu. Ak budes mat aj nejake ranky, malo by to ulahcit hojenie + to bude lubrikovat.

dobra vila

achjo, tak to by si sa v prvom rade gynekologa mala spytat. Ked mas zapal, on ti na to urci liecbu. Stale je lepsie vediet, na com si. Horsie by to bolo v pripade, keby nevedel ani on. Pretoze zacervenanie vobec nemusis mat zo zapalu (aj ked ja neviem, co tym bielym povlakom myslis :-O, nvm, si to ani predstavit, to bude ozaj nieco gynekologicke). Ale keby si mala len cire zacervenanie v tesnom okoli posvy, tak to mozes mat ozaj z podrazdenia a taketo veci sa hoja priserne tazko a zlozite, kedze to tam mas kryte, vo vlhkom prostredi a neprevzdusnovane.
Nepouzivas tampony? Zeby sa ti to vydralo tym, a ked ta priatel prstuje, tak ti presuchava tie bolave miesta.
Boli ta to iba pri prstovani, alebo aj mimo toho?
Hm, podla mna si tam teraz isto nic nedavaj, akoze mydla, ani tie na intimnu hygienu, iba cistu vodu, chladnejsiu a nesuchaj si to miesto ani uterakom velmi.
Ja ti nebudem radit prostriedky na hojenie koze, ked nevies co to je, povedala by som ti, ale ten biely povlak mi tam nehra, to nebude ok.
A co sa tyka lubrikantu, mozes ma na neho tiez nejaku alergicku reakciu (ale podla mna nie taku, ze sa ti tam vytvori povlak?). Pouzivam iba tie jednoduche, bez ochutenia, co ja viem, ako ma Durex, ten modrej farby, klasicky.
Alebo ked ta iba prstuje, tak nech si ich trocha naslni, alebo ta preto lizne, no co mam uz povedat :D, a uvidis rozdiel (ake to bolo bez lubrikantu).

achjo

AdamKrt- no ten moj chlapec, ako si ho nazval vie co je mydlo a aj ho pouziva,dokonca aj noznicky na nechty pouziva....

A ked uz tych vtipoch tak aj mna jeden napada....
Pride blondinka ku gynekologovi a hovori: pan doktor mne tie cipky vobec nezaberaju. gynekolog na to : a co vy tie cipky zerete??? a blondinka : no nie pcham si ich do p... .

Aluska-nj nerobi, len ked ja sa inak neurobim :(

akinom007 -no ja pouzivam ten gillette for women, som nevedela ze to nieje dobre :(

AdamKrt

Nauc chlapca na co je mydlo a ako sa dokladne umyvaju ruky, cistia a strihaju nechty.... !!!
------------------------
Ked som to cital v suvislosti s tym, vybavil sa mi jeden vtip:

Pozera sa baca na ruku a nahlas uvazuje. Mam to na prste cokoladu, alebo je to kus bobku ? Premudrely honelnik mu to da dole z prstu, ochutna, odpluvne si: Bleee, tfuj, to je bobek. A baca na to: sak som sa divil, co by mi robila cokolada v zadku...

:-D

akinom007

achjo/ v zivote nikedy by som si neholila intimne miesta klasickou penou an hoelnie, vzdy len intimnym gelom! pena tam nepatri!

achjo

Ahojte,

no moj problem je asi taky, ze velmi casto sa mi stava, ze ked ma priatel doprstuje (aj ked pouzivame lub. gel) mam susku dost podrazdenu a bud sa tam spravi nejaky zapal...alebo mam taky biely povlak okolo posvy...neviem co mam robit, umyvam sa pravidelne, skusala som aj canesten ale zatial nezabralo...isto s tym pojdem ku gynekolovi, ale som sa chcela spytat ci s tym nemate nejake skusenosti, ci to nahodou nieje zrovna z lubrigacu, alebo z peny na holenie? alebo mozno slaba imunita, alebo nvm :( som z toho smutna lebo orgazmus dosiahnem len klitorialny....ale ked sa mi to skoro vzdy takto podrazdi tak nvm co uz s tym....