Uz viac ako 6 mesiacov mam vztah ja /19/ ona/17/. Stretli sme sa na akcii jedneho mladeznickeho zdruzenia a odvtedy sme spolu, je to vztah na dialu lebo nas deli asi 300 km. Cez lete byvala u babky, tak sme mali k sebe celkom blizko, ked sa zacal skolsky rok, vratila sa domov, situacia sa mierne skomplikovala, ale slo to. Problem nastal len nedavno, lebo jej mama ju nechce za mnou pustat, zo zahadnych, pre mna nepochopitelnych dovodovPrave preto, ze ostatni jej surodenci si mozu robit doslova vsetko a mamu ignoruje, maja frajerka je cez tyzden stale doma, pomaha, nepije, nedroguje a problemy si aj tak. Skomplikovala sa to tento tyzden lebo vsetko bolo dohodnute a mala prist, asi hodinku pred tym ako mala nastupit do telefonu mi s placom volala, ze mama ju nechce nikde pustit /pritom bolo vsetko vybavene/.Jej mama mi zas posielala sms, ze si nepraje,aby sme sa stretavali, a ked jej dcera ujde z doma, tak zariadi aby sme sa uz nekontaktovali.Co je podla mna vyhrazanie sa.Na to som jej odpisal sms, na to mi odpisala, ze so mnou konci etc.Na druhy tyzden je Valentin, priatelka pride,aj ked ju mama nepusti, ale ako to bude dalej to je otazne. Opustit ju nechcem, lubim ju, ale dost sa to komplikuje a na podobne situacie som nebol velmi pripraveny. Tento rok idem aj na VS, nie tak daleko od nej /ak sa tam dostanem pravda/, mozno to bude lepsie. Zaujimalo by ma ci ste uz boli niekedy v takej situacii resp. co by ste robili na mojom mieste.
Vztah na dialku+problem s partnerkinou matkou
fuha, tak chlapce, ak si nevyzehlis vztah s jej matkou, tak to si velmi nenavyskakujes a hlavne sa nesnaz mladu hnat proti jej matke, to by sa ti nemuselo vyplatit... ona ma len 17, je od matky uplne zavisla, keby uz bola dospela a sama si zarabala, tak si vyskakovat moze, ale dokial ju zivi, tak bude musiet "skakat ako mama piska"... sorry...
no ja chodim s priatelom uz stvrty rok, mam 21 on ma 23, byvame cca 10km od seba a napriek tomu maju moji rodicia tiez problem s tym ze on nemoze spat u nas a ja u nich (jeho rodicia su maximalne v pohode) takze mi vobec nepride divne ze ju za tebou mama nechce pustit hlavne ked ma len 17. Nastastie som na vyske 300km v TT a on v BA takze tam mame slobodu a klud. Stale som prakticky zavisla financne na rodicoch takze si velmi nemozem vyskakovat takze som si uz zvykla a naucila sa "v tom chodit" :)
takze mi pride uplne normal reakcia jej matky, kedze tak berie ako potencialneho kandidata na urobenie vnucat..vlastne ako vacsina rodicov..nestresuj ak vam to ma vydrzat tak vydrzi..ona odide niekde blizko teba na VS a uvidite co je to zivot :))
Ahoj, tak ja som mala podobny problem.....ale s otcom, nechcel ma nikam dost dlho pustat, púotom prisiel chalan, pre neho uplne nova situacia, ako pre otca myslim..., kedze priatel pracoval v zahranici, tak sme vymysleli, ze pojdem v lete k nemu na par dni.., tak som sa pytala, otec, ze fajn. Kupil priatel letenku a mala som ist, no lenze otec potom povedal ze nie. kolko som preplakala, naurazala sa, a nic, neisla som nakoniec.Povedal mi, ze mozem ist za nim az vtedy ked ho uvidi on. Lenze to bolo leto, a on mal prist az na vianoce, a to som odmietla byt tolko bez neho. Odisla som na vysku, do ineho mesta, otec ani nevedela a odletela som za nim na predlzeny vikend. doteraz o tom nevie, hoci o tom vie takmer cela ostatna rodina......ale vedia aky je....Boli to stresy, ale oplatilo sa. potom prisiel priatel.predstavila som mu ho a bol spokojny, tak uz nebol az taky problem, aj ked frflal ked som tam isla akoze prvykrat..., to jeho frflanie este chvilu trvalo, ale teraz je uz spokojny. zijeme spolu s priatelom, otec ho ma takmer ako kamarata....Takze netlac na pilu, pomaly si ziskaj jej mamu, jasne ze ju nechce pustit z domu, aj ked ta pozna, je este mlada, ja som mala 19 pomaly 20 a aj tak to bol problem...ona nemoze vyskakovat, je doma, mama sa o nu stara, vychovala ju, dava jej strechu nad hlavou, nech je akakolvek...Moj priatel bol dobry v tom, ze nech bolo hocico, nech chcel byt so mnou akokolvek, vzdy ale vzdy respektoval mojho otca a vzdy mi dokazal ukludnit a nikdy ma nehnal proti nemu. Ze sa mam ja ozvat....tak to skus aj ty
tak toto ma mrzi.neviem co sa deje,ked to 3x odislo.
pockaj do Valentina a chod tam.Porozpravaj sa s nou.Hlavne by si sa jej mal omluvit,aj ke...neviem,ci ti to tak lahko prejde to s tym komplexom.
Bolo to dost drsne.
pockaj do Valentina a chod tam.Porozpravaj sa s nou.Hlavne by si sa jej mal omluvit,aj ke...neviem,ci ti to tak lahko prejde to s tym komplexom.
Bolo to dost drsne.
Bolo to dost drsne.
Co sa tyka HAK, ja som sa ponukol ze budem platit, ale nepreslo to a HAK berie aj kvoli pleti a tak, neviem ako to mame zdovodnila. A ked som to pisal s tymi komplexami tak som vedel, ze uz nepride, bol som nastvany......
Jajka
no,to som si ani ja neuvedomila.Pravdu mas.
mama jej platí HAK? dobrééé. prečo jej ju neplatíš ty? a napisat matke ze nech si neriesi komplexy na dcere...uff.