Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veľmi sa bojím....

Príspevok v téme: Veľmi sa bojím....
zúfalá2

som v 38. týždni tehotenstva....a všade čítam, o tom syndrome náhleho úmrtia dieťaťa....neskutočne sa toho bojím, neviem čo mám už robiť. keby sa to stane tak to asi neprežijem. na ten monitor dychu momentalne nemam peniaze a tak velmi by som ho chcela. sama mam občas problemy so srdiečkom a bojim sa, aby to nemalo aj moje malé. ach, velmi sa toho bojim................

Morzsi

zúfalá 2

Minulý rok som zháňala aj ja baby monitor pre istotu aby som ho mala . Nakoniec mi požičala sesternica .

ešte pred tým, ako som ho od nej doniesla, naša detská sestrička mi poradila , že ak si dá poistiť dieta v UNIONE ako bonus UNION požičiava novorodencom na 6 mesiacov apnoe monitor, táto akcia sa skončila 30. júna 2009, keď som sa tam bola informovať povedali mi, že akciu pre bábätká majú ale zakaždým inú. Možnože je znova treba sa ísť opýtať.

meggy10

ja maleho davam spat vyssie, lebo na rovno nechcel ani v porodnici nechcel spat v postielke, ale so mnou na posteli a mala som ju vyvysenu. a teraz spi na poskladanom paploniku.

jajkafr

zúfalá
neboj mysli na malinké kedysi nevedeli o žiadnych chorobách, syndrómoch a pozri sa koľko zdravých ľudí chodí po svete... niekedy neboli ani ultrazvuky a kadejaké vyšetrenia a sme tu ... takže tak ako píšu ostatní malinké bude bubať v zavinovačke na boku striedaj strany pravú ľavú a bude ok ... tiež sa dá kúpiť taký veľký klinový vankúš že bábo je vyššie, ale myslím si, že ukladanie na bok je super a určite žiadna prikrývka, vankúš či plyšáky v postieľke... držím palčeky a nestrachuj sa teš sa z bábätka :)

zúfalá2

dobre vedieť, síce mi to hovorila aj mama že v perinke a na boku bude spinkať ale fakt ma to nenapadlo, to asi preto, že sa teraz stresujem, z toho syndromu.
aluska, aka smutna, ci co? nie som smutna ale len vystrašená. ale ved to hádam prejde ked uvidím ten malý poklad.

meggy10

ved normalne zavinovacky nemyslim si, ze je hned dobre take malicke vlacit len tak po rukach aj spat len tak prikryte, moj maly zajtra ma pol roka a stale ho mam v zavinovake, aj ked nohy mu strcia, ale aspon mam istotu ze sa neprevrati na brucho, prevratil sa uz aj s nou, ale spi na jednej polke a na druhej ma take velke srdce-vankusik a tak sa neobrati. a urcite toto nerob, ze nebudes spat, ty sa musis vyspat, aby si potom mala sil sa on starat ked bude hore.

jajka001_

v perinke, lebo babatko hybe rucickami, musi byt spevneny, aby si nebrnkal po nose a nebudil sa :) a budes ho davat spat na bok, na striedacku na pravy a na lavy

zúfalá2

no trošku ste ma upokojili, dakujem...ale aj tak mám obrovský strach... asi budem pri nom stále aj v noci.... a to ho mám dávať spinkať do perinky???? ja som myslela, že normálne, iba v dupačkách....ach jaj...

meggy10

a tak ako pise jajka nedovol a ani nedavaj ho spinkat na brucho, ziadne vankuse okolo neho a plysaky, a nedavajte ho spat medzi vas, aby ste mu nedychali do tvare, pekne na chrbatik v zavinovake, alebo v perinke a nicoho sa neboj a hlavne maj vzdy vyvetrane a zbytocne ho nenaobliekaj, bavlnene dupacky a kosielka plne stacia, a v izbe staci tych 20stupnou na spanok.

meggy10

zufala na take veci nemysli, ja sa tiez strasne bojim, ja som ani o tom nevedela, raz v telke som videla ako zomrel 3 mesacny chlapcek a vtedy som sa zacala bat aj ja, maly bude mat zajtra pol roka. monitor dychu nemame, ani som to uz nechcela kupovat, vela ludom sa stalo, ze spustil alarm z nicoho nic a pritom to bol plany poplach, keby mne tak spustil urcite skor by som rpestala dychat ja ako maly, ja som si radsej dala anjelika ku postielke aby ho ochranoval, tiez chodim spat jak po....a v noci sa zobudim ani nevidim na oci a hned idem pozriet maleho, posvietit si mobilom a ked vidim, ze spokojne si odfukuje idem spokojne spat aj ja dalej, ale netreba na take veci ani mysliet ja sa tiez snazim, ale co sa ma stat, stane sa je to medzi nebom a zemou...