Panic až do smrti?!

Martinkooo

Podla mna si dobre chytený. Ziadna ta nechce tak vymyslas chujoviny. Normalne zacni byt viac spolocensky a urcite sa ti to podari. Dneska si zatrtka aj dement.

jablko11

Orino, preco by mu malo byt najlepsie zomriet uz? Vsak aj samotari maju pravo na zivot a dokonca pekny zivot! Radsej inteligentna samota ako hlupa spolocnost, poznas to :)

Orino

Zivot vie byt nefer a nemyslite si ze kazdy musi najst spriaznenu dusu. Poznam cloveka ktory ma 63 rokov a vraj nikdy nemal frajerku( =panic). Bohuzial je to smutny osud a nechel by nikto takto dopadnut. Ten chlapik zije teraz sam nema priatelov a ma paranoju, ze mu stale niekto chodi do domu. Je mi ho luto. Ved jemu by bolo najlepsie asi aj zomriet uz.

jugoj

Ak to chalan mysli vazne a nerobi si tu srandu,nie je podla mna dobre riesenie bordel.
Jedine ak by teda strasne chcel si vrznut a vyskusat to a ine vychodisko by nebolo,ale tak chalan ma cas pride nejake dievca a ak ju bude mat rad o to lepsie.
Ja som si za nu zaplatil a poviem Vam nemal som z toho potom dobry pocit,vyhodene peniaze a pocit na nic.
A ak to v pohode zvladas a divca nebude prichadzat stale potom bud radsej do smrti panic.Co ak ta ten bordel chyti stane sa to pre teba ako hazard tam aspon mozes vyhrat ale tu ?Chytit mozes akurat tak nejaku chorobu:D