Vichy pleťová kozmetika

vonkajsiavyziva

Ahoj sofija - som rada, že si odpísala, ja chcem ľu´dom pomôcť, takže sa teším, že niekto, komu som možno aj ja trošku pomohla, chce pomôcť ďalej!
DADA: no tak ako ti povedala sofija - je to veľmi málo - tvoja farba pleti ako aj kruhy pod očami sú spôsobené hlavne nedostatkom tekutín, tvoje telo nedokáže dobre fungovať, tvoje obličky nestíhajú a nemajú ako vylučovať odpadové látky, a časom by sa ti mohlo stať, že budeš mať problémy s vysokým tlakom!!!
Môžem sa opýtať či fajčíš? toto tiež veľmi ovplyvňuje pleť. je treba jesť veľa ovocia a zeleniny a cereálii a veľa proteínov, a iných vecí, ktoré spôsobujú, aby farba pleti bola rovnomerná.Takže s tými tekutinami odporúčam pridať!!!!2-3 násobne, a hlavne pi minerálky nesýtané a s malým obsahom solí, aby si si nepresoľovala telo a tiež čaje len sypané a bylinkové, nie sú tam chemické zložky.

sofija

Ahoj podla mna je 1 liter malo na tvoju vahu podla mna by si mala pit tak 2,5-3 litre a prepc vonkajsia vyziva ak sa ti fusujem do remesla :D

dada

Vonkajsiavyziva, a kde je mozne kupit tu kozmetiku ktoru si spominala, aj v lekarni? ... Akne mam hlavne na cele a tak trochu sem tam ak na liciach, ale je velmi drobne a je mozne prekryt korektorom.. takisto mam tmave kruhy pod ocami a nerovnomerne zafarbenie pleti. Mam 22 a 54 kilov. A to, ze pijem vela vody znamena, ze denne aj liter minaralky, vyhybam sa vyprazanym jedlam, a sladkemu a tiez bielemu pecivu. ..

vonkajsiavyziva

jednoznačne ti odporúčam hĺbkovo čistiacu masku, ktorá vyčistítvoju pleť už v 7 epiderme, a tiež by som odporúčala dobrú kozmetikua čistiť 2x denne, ja robím s Nouri Fusion, ale dobré sú aj Forever living alebo Proaktiv solution, ale sú finančne náročnejšie ako jednorázová položka.kde máš akné? a čo znamená, že piješ veľa vody a tiež váhu prosím, aspoň orientačne.

dada

Vonkajsiavyziva, tak čo teda odporúčas na aknóznu pleť? Mám 22 a drobné akné, chcem sa ich už konečne úplne zbaviť, stravujem sa zdravo... pijem veľa vody, ... kde može byť problém? Akú kozmetiku by si mi odporúčala?

vonkajsiavyziva

moja - to je čistá chémia!!! veľmi vysušuje pleť, nech si hovorí kto-chce čo chce, zaoberám sa tým a neodporúčam to!!!