Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pichanie v prsnikoch

znepokojena

tak ako dievcata ??? Uz sa vam tie bolesti pod pazuchou zlepsili ??? A cim to bolo?? Napiste prosim mam cca 3 tyzdne z nicoho nic aj ja taky problem. Pred menzesom klasika bolest prsnikov, ale cez menzes tiez az pod pazuchou - ako keby som mala pravy prsnik natiahnuty a teraz cca 2 tyzdne po menzese pichanie niekedy - velmi malo - v prsniku, ale stale taka jemna bolest ako ked je sval natiahnuty

petinka321

dobry den .. ja mam 18 a picha ma v prsnikoch .. a neviem cim to moze byt ... nenosim tesnu podprsenku a ani nic take.. moze to byt tym ze mi rastu? alebo niecim vaznejsim? obcas to mam obcas nie a trva to mozno hodinku

dada

Čo sa týka pichania v prsiach, je doležité aj to, v akom je to období, može to byť pred menzesom, ale určite je doležité upozorniť svojho gynekológa, odporúčam homeopatiká, v lekárni vám doporučia a gynekológ by mohol tiež, záleží aj na tom koľko máte rokov, to sono je ale prvoradé...

esterra

Ahojte ja som mala taky problem uz skor /teraz pretrvava uz len niekedy/ze ma bolel cely prsnik aj pod pazuchov tak, ze som nebola schopna nic robit a tiez som sa zrazu nadmerne zacala potit a to aj hned po okupani sa.a tak som zacala sledovat kedy sa to objavuje a z nicoho nic ma napadlo kupit si mydlo, ktore nie je parfumovane a predstavte si problem sa stratil.tak odvtedy pouzivam len take mydlo a zatial sa mi to nevratilo tak skuste to.

ethel

neviem kde bývaš,ale nepotrebuješ odporúčanie na sono,stačí,že sa tam pôjdeš objednať,možno zaplatíš dákych 100-200,ale urobia ti to.