chcem sa opytat stretol sa uz niekto s tym ze ho pichalo v prsnikoch?akoby mi do nich pichali ihlou..co to moze byt....a este ma boli okolie bradaviek
pichanie v prsnikoch
tak ako dievcata ??? Uz sa vam tie bolesti pod pazuchou zlepsili ??? A cim to bolo?? Napiste prosim mam cca 3 tyzdne z nicoho nic aj ja taky problem. Pred menzesom klasika bolest prsnikov, ale cez menzes tiez az pod pazuchou - ako keby som mala pravy prsnik natiahnuty a teraz cca 2 tyzdne po menzese pichanie niekedy - velmi malo - v prsniku, ale stale taka jemna bolest ako ked je sval natiahnuty
Ahojte ja som mala taky problem uz skor /teraz pretrvava uz len niekedy/ze ma bolel cely prsnik aj pod pazuchov tak, ze som nebola schopna nic robit a tiez som sa zrazu nadmerne zacala potit a to aj hned po okupani sa.a tak som zacala sledovat kedy sa to objavuje a z nicoho nic ma napadlo kupit si mydlo, ktore nie je parfumovane a predstavte si problem sa stratil.tak odvtedy pouzivam len take mydlo a zatial sa mi to nevratilo tak skuste to.
dakujem za odpovede....budem jej musiet asi dorazne naznacit ze mne moje zdravie nie je lahostajne .............
neviem kde bývaš,ale nepotrebuješ odporúčanie na sono,stačí,že sa tam pôjdeš objednať,možno zaplatíš dákych 100-200,ale urobia ti to.
Ak to trvá dlhšie, určite to nie je normálny stav.Asi to budeš musieť doktorke viac dorazne povedať.
ide o to ze mi zenska povedala ze mam prist na buduce ...a vobec ma neposlala na sono
Na to sono treba ísť.
odporúčam ísť na sono prsníkov,čím skôr!!!