je zdrave ak použivam olivovy olej? alebo aj tak sa nejake vypary alebo niečo ...proste toxiny dostanu do mojho tela...či je zbytočne klasicky olej vymeniť za drahší olivovy...na smaženie!
smaženie na oleji...
skor ako sa zameriavat aky olej na vysmazanie zdravsi, radsej sa treba zameraj na iny sposob upravy jedla.pretoze vysmazanie nikdy nebolo a nebude zdrave,bez ohladu ci pouzijen najkvalitnejsi olej alebo nie..
olivovy olej je to najlepsie co moze byt. do salatov, do jedla atd. na smazenie je ovela vhodnejsi ako slnecnicovy a vhodnejsi ako slnecnicovy je aj repkovy, len tak divne zapacha avsak najlepsie by bolo smazenie uplne vynechat a nahradit inou pripravou jedla.maximalne nezdrave aj ked to robis na olivovom oleji.
otazka zodpoveda tvojmu nicku
he:)
Lepsie ani nedychat vzduch teda:)))
uz si jedol niekedy aj v restauracke??
Tak potom by som sa nad tym zamyslal:)