ahojte. chcela by som sa spytat dievcat... co pouzivaju po holeni intimnych miest.. ono ja sa oholim pekne dohladka.. a na dalsi den je to cisto katastrofa, jednak to svrbi a uz hned rastu chlpkky.. pocula som ze je na to dobry detsky zasyp... a este nejake ine napady? skusala som aj detsky olejcek hned po holeni ale nema to ziaden zmysel.. tiez by som sa chcela spytat ci nema nejaka skusenosti s intinmym kremom od oriflame-u..ci sa to da pouzivat aj po holeni.. vdaka :)
jeden den je to v poriadku, no na dalsi hotova katastrofa.:(
tak sa neholte iba strihajte a dookola si to trošku žiletkou upravte.. mne sa to tak pači.. alebo chodte na depilaciu napr. brazilsky vosk bol v usa hit sice pol dna nebudete vedieť chodiť ale min. mesiac budete mať klud... a hladku kožu jak babetko
detský púder na to pomáha fees dobre. ja to mám vyskúšané mám podobný problém heh
sweeetinqa/ jasne ez v praskovom stave a nacapem ho tam riadne. a holim sa nasuch akonahle by som sa oholila na mokro vtedy mam spominany problem co ty.
tiez sa pripajam k detskemu zasypu....
denz: bajecna rada :D len ja som sa pytala vazne... ne naozaj by som chcela vediet co by zabranilo takemu vysledku nepeknemu..
aj mleta krieda je dobra:):P
a detsky puder ako ze v praskovom stave?? :D :P.. este ine napady??
ja sa holim nasucho, pred sprchovanim, po osprchovani si tam nacapem detsky puder a je to uplne v poriadku aj na druhy den...
ale ptm na to je aj specialna pena na intimne holenie vsak? ja sa holim po sprchovani.. ide to celkom v poriadku, vysledok je bajecny.. ale thak co sa deje potom. :(:(: