kedy ist na prvu kontrolu ?

Morzsi

najlepší je 8 týždeń , ak si nemala pred tým nejaké iné komlikácie ak áno ,napr. nevedala si otehotnieť , časté zápaly atď 1O týždeń tehotenskú knižku len málokedy vystavia skôr ako je 10 týždeň.

dd

ja ked som zistila, ze som tehotna, tak to som bola asi tak v 5.tt, doktorka mi dala termin prvej prehliadky, ked som bola v 8.tt, vtedy ma aj prvy krat pozerala, aj zdola, aj ultrazvukom..predtym ma vobec nepozerala.

kaszia12

Ja som išla hned ako som zistila že som tehotná. veľmi som sa tešila. bola som v 5-6 tt. vyšetrila ma z dola. potom som začala veľmi slabo špiniť. zľakla som sa, bála sa o bábatko, tak som išla ku gynekologičke, opat ma vyšetrila zas z dola. Potom tvrdila, že to špinenie nie je normálne tak ma poslala do nemocnice, v ten deň ma až traja doktori vyšetrili z dola. a od toho dňa som oveľa viac krvácala a na 3 dni na to som potratila. A viem určite, že kým na nevyšetrili som iba špinila, ale nie krvácala. A keď Pán Božko mi dá opať bábatko, tak viem určite, že skôr ako budem v 10-12 tt nepôjdem ku gynekologičke.

lenka77

cakam 4.babo, tiez som toho nazoru ze netreba ist skoro. bola som v 6.tyzdni ked som sla na kontrolu, a dr. ma postrasila ze sa tehotenstvo zastavilo, nevidiet akciu srdca, ze je to len dutinka bez plodu a mam prist na kyretaz :( tak som pockala este dva tyzdne, sla na kontrolny usg - ukazala sa aj akcia, a vsetko je ok. takze optimalny cas na prehliadku 8-10 tyzden.

nikiti

Je dobre ist, ked ti menzes meska 2 tyzdne. To si 4 tyzdne tehotna. To mi povedala moja gynekologicka. Aspon ti hned na zaciatku povie, ako sa stravovat, vie sa presne, kedy si otehotnela a podobne (teda ak dieta bolo planovane a zena sa pozna)

titi...

Mne voľakedy moja hovorila skôr ako v piatom týždni je zbytočne tam isť.Potom sme sa dohodli tak 8-10.týžden.Lenže ja som bola na dovolenke potom ona.Tak to dopadlo tak,že som bola až v 12-om týždni.Potom hned mi spravili aj ultrazvuk všetko naraz.Veľmi skoro sa neoplatí,no treba isť aj skorej ako ja som išla.

ahoj123

ahoj...ja som dnes zistila ze cakam babo :) gratulujem inac....a chod k lekarke hned,pozrie ta,poradi,vystavi tehot.knizku.....(ja som v inej teme pisala o tom,ze sa vo mne velmi hrabala moja byvala gynka,a skoro som prisla o babo-bolo potvrdene ze spravila chybu,ale to je ojedinele,a hned som si nasla ineho gynekologa,je prfektny....nicoho sa neboj,lekar ta citlivo pozrie ci je vsetko ok a tak...)hlavne sa nestresuj nech je babulku dobre :)

:o) * :o)

aj ja som toho nazoru ze je dobre ist hned, je to aj istejsie, len som sa pytala preto ze som tu nejake prispevky citala , kde tvrdili opak...
dik, vsetkm
pojdem cim skor

......m = nie retardovana nie som ale spytat sa mozem nie?!!!
viac hlav viac nazorov...no diky aj za ten tvoj

dakujem za gratulacie

jajkafr

po prvé gratulujem a prajem nech je zdravučké a krásnučké.... a po druhé choď čím skôr odporúča sa ísť čím skôr aby lekárka vylúčila prípadné mimomaternicové tehotenstvo takže nečakaj zbytočne :)