Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krvavy sopel

zuzic

renatka ja tam byvam tiez casto, ale myslim ze mesiac je dost dlha doba, teda ja ked pridem po mesiaci dvoch vzdy mam nieco nove:) ak ti na tom zalezi tak chod nevadi ze si bola pred mesiacom mohlo sa vela zmenit.

Renata889

tam som bola asi pred mesiacom, lebo som mala problemy s hrdlom.. a pozeral mi aj do nosa a nic mi nepovedal...

jajkafr

Renata
to krvácanie z nosa môžeš mať z tých sprejov ja užívam spreje do nosa typu Flixonase, Avamys, Rhinocort... už 7 rokov a na začiatku som mala vždy tento problém teraz pri Avamyse to trvá dlhšie ale tak ako píšeš ty mám len krvavý sopel netečie mi krv z nosa takže to neriešim ... možno na kontrole spomeniem lekárke, ale zaberá mi takže nechcela by som meniť

zuzic

mna to tak napadlo lebo ja uzivam volnopredajne spreje a ked to prezenem ako dnes tak mam bolesti v nose a vtedy sa mi zvykne aj pustit trochu krvi. no s tou cievkou je to asi pravdepodobnejsie. ale isla by som na orl ved za to nic nedas:)

Renata889

no ano, uzivam sprej do nosa beclomet nasal aqua a sem tam aj avamys, lebo mam alergiu na pel a prach.. ale mam dojem ze to bude asi z tych kvapiek, beclomet, lebo ich uzivam a odvtedy mam tento problem.. :-/

j

Dada chod na ORL a oni to zhodnotia, mozno su to len oslabene cievky, ja som to tiez mala po operacii dutin, ako som uz pisala - zaletovali mi prasknutu cievku a dali Askorutin, pomohlo to