podme spolu chudnut..

Príspevok v téme: podme spolu chudnut..
dzaness

Ahoj, hladam nejaku rozumnu babu, zensku, ktora chce ako ja po porode schudnut hlavne normalnym sposobom, nevazit si zakazdym vzduch co predycha, ci vodu co vypije. Netuzim si stavat vzdusne zamky a ciele ako olympionista. Chcem schudnut triezvo a pomaly, a ked zhresim raz za cas tak nemat z toho vycitky. Som po porode, kila ostali, nekojila som, ale chcem sa pacit aj napriek tomu, tak ak som ta oslovila, tak sa pridaj. Jana

dzaness

Ahoj veve :) ja som Jana, mam 21 a momentalne byvame tiez na Zahori v Gajaroch :) tak to je super ze si sa tak rozhodla, osobne sa nemozem pozerat na tie podaktore odkazy, jezis baby zjedla som jablko a jednu fit tycinku, nechcem ani vediet kolko som pribrala. Ak chces ozvi sa mi na mail (Dzanesska@gmail.com), tesim sa

veve24veve

Ahoj zaujal ma tvoj odkaz. Aj ja by som velmi rada zhodila nejaké tie kilá som po druhom porode a akosi sa my nedarí sa dostať do formy. Vieš zachvíločku tu bude leto a ja by som sa chcela svojím detom plne venovať chodiť s nimi na kúpalisko ale s takouto postavou to nejde. Tak ak máš nejakú dobrú metodu na schudnutie tak sa velmi rada pridám. Inak volám sa Veronika a mám 25 rokov som zo záhoria z dedinky Malé Leváre.