Baby, chcem Vam dat radu ohladom zvacsovania pier!!! Ja som dlho koketovala s myslienkou dat si tie moje trochu zvacsit lebo som mala mensiu hornu peru a po istom case mi to zacalo strasne prekazat. Hladala som dlho na nete aj som bola na konzultaciach lebo ked nenajdete dobreho cloveka co vam to do pier pichne tak je to katastrofa!!! mojim 2 kalegyniam uz takto zohizdili inak celkom pekne pery. No a nakoniec som si vybrala salon Frais a mozem povedat ze som urobila dobre! pani doktorka mi super poradila...najprv som bola len na konzulatacii a bola na mna hrozne mila oproti tym ostatnym. no a potom som asi o tyzden podstupila ten zakrok. a teraz som asi ten najstastnejsi clovek na svete :D mam pery po ktorych som cely zivot tuzila....ak si chcete dat zvacsit pery tak len u tejto doktorky!! drzim palce tym co sa rozhodnu ist na takyto zakrok je to super!
Zvacsovanie pier
tina
botox nie,kyselina hylauronova
ahoj michaela dakujem za odpoved, skor som nemala ani cas odpisat
bolo by super, keby si mi dala cislo na nu, ta cena sa mi zda v pohode teda a pocula som na lacnejsie vyplne zle ohlasy
michaela 222 daj mi prosim Ta pekne cislo na tu doktorku dakujem
chcem ist na zvacsenie pier,poradte prosim dobreho odbornika,ak by tak v okoli Ziliny najlepsie,ale moze byt aj inde,je mi jedno aka cena len aby to bol odbornik
do pier sa pichá aj botox nie?
Barbushka, kedze mne bolo treba zvacsit len hornu peru, stacilo mi dat 0.5 ml ale viem ze sa pouziva aj 1 ml. Doktorka vravela ze mi to bude stacit a stacilo :D...na ten material si presne neviem spomenut len viem ze to je kyselina hyaluronova....no a dala som za to okolo 250 eur ale ma tam aj lacnejsie materialy len ja som si povedala ze ked uz tak nech mi tam da nieco poriadne. ona mi aj odporucala dat si tento lebo povedala ze je najlepsi a ze sa jej snim najlepsie robi....a zevraj ma uz tych materialov dost odskusanych....inak ak mas zaujem mozem ti na nu aj cislo dat a popripade jej zavolaj a mozes sa snou dohodnut...drzim palce
ahoj michaela super, ze si pridala prispevok, ja nad zvacsenim uvazujem uz velmi dlho, ale nikto mi nevedel poradit, lebo nikoho ani nepoznam osobne co si dali robit pery tu na slovensku.
Môzem sa ta spytat CO si si dala pichnut do pery a teda kolko ml, a kolko to stalo. Teda aj ked kazda potrebuje ine mnozstvo asi. Dufam, ze nie vela otazok =D.
Dakujem