Baby, chcem Vam dat radu ohladom zvacsovania pier!!! Ja som dlho koketovala s myslienkou dat si tie moje trochu zvacsit lebo som mala mensiu hornu peru a po istom case mi to zacalo strasne prekazat. Hladala som dlho na nete aj som bola na konzultaciach lebo ked nenajdete dobreho cloveka co vam to do pier pichne tak je to katastrofa!!! mojim 2 kalegyniam uz takto zohizdili inak celkom pekne pery. No a nakoniec som si vybrala salon Frais a mozem povedat ze som urobila dobre! pani doktorka mi super poradila...najprv som bola len na konzulatacii a bola na mna hrozne mila oproti tym ostatnym. no a potom som asi o tyzden podstupila ten zakrok. a teraz som asi ten najstastnejsi clovek na svete :D mam pery po ktorych som cely zivot tuzila....ak si chcete dat zvacsit pery tak len u tejto doktorky!! drzim palce tym co sa rozhodnu ist na takyto zakrok je to super!
Zvacsovanie pier
to Michaela222
tú lokálku pri zväčšení dávajú ako? injekčne alebo len niečim pery potrú? lebo ja sa bojím aj tej lokálky veď to musí tiež bolieť ak to pichajú
A este... kolko ti trval opuch?
Michaela 222
Ahoj, kde je tato dobra doktorka? A kolko ta to vyslo? Dakujem
michaela 222 ja mam tiez to srdiecko celkom pekne,dam si teda tiez zvacsit celu hornu peru to bude myslim pre mna tiez to najlepsie,zasa si mi poradila si fakt super diky
ja mam zvacseny cely objem tej hornej...ja som nechcela to srdiecko lebo ja ho mam celkom pekne len ten objem chybal :0 a musim povedat ze som si vybrala dobre...a nemam to podla herecky ale v casopise som nasla taku zenu ktora mala ten tvar uplne taky ako som si predstavovala tak som jej to doniesla a doktorka mi to schvalila ze to na mne bude vyzerat velmi pekne...inak bola zlata lebo mi s usmevom odpovedala na vsetky otazky a to ich nebolo malo lebo ja som taka zeked ma nieco zaujme tak sa v tom rypem
ja mam taky pekny tvar pier,len ta vrchna pera je taka mensia,no neviem ci mam to srdiecko dat zvyraznit,michaela 222 ty to mas ako zvyraznene,mas to podla nejakej herecky,mozem si vybrat nejaky obrazok,ze take to chcem mat,da sa to spravit,ze ako to presne chcem
nie necakala som dlho....ona tam je myslim dost casto takze ma zobrala tusim na druhy al treti den.... a o tom vysetreni som este nepocula...dolezite je dokladne vysetrenie samotnym lekarom ktory ide zakrok robit a v tom vysetreni sa zisti uplne vsetko...to je vlastne aj ta konzulatacia...jeej tak potom napis ze ako si sa dohodla som zvedava a drzim palce
to lana334...kolko to vydrzi? to je individualne.... pol roka az rok...je to uzasna vec odporucam to kazdej babe ktora este vaha!! ja som strasne spokojna a odvtedy co som podstupila tento zakrok tak sa citim viac sexi...dokonca aj okolie si to vsima ze som nejaka ina!
kolko to vydrzi?? 5 rokov?nie nahodou rok?
Super velmi dakujem, aj ja mam frmol tak pisem opozdene =D... Zajtra jej asi brnknem, cakala si dlho na konzultacku? Ja sm niekde citala, ze v niektorych salonoch robia pred tym vysetrenie krvy, aby nemala zena v tele nejaku infekciu a aby to nezareagovalo zle, robili to aj tam?
to oli007... nie neboli to lebo sa to robi v lokalnej anestezii.. a ja som si vybrala aky tvar pier chcem mat... ide o to ci chces mat zvacsene srdiecko alebo ci chces konturku...najlepsie je ked si najdes na nete nejaky obrazok a ukazes ho tomu kto ti to picha...lebo ked to len tak opises nemusi ten dotycny pochopit aky tvar chces a potom by si nebola spokojna.... cena okolo 250