Chcem vase kila :)

Príspevok v téme: Chcem vase kila :)
rasto60

Ahojte vsetci,citam tu ako sa vsetci trapite s nadvahou, roznymi dietami a sposobmi ako co najlepsie a hlavne najrychlejsie schudnut.Musim uznat, trocha vam zavydim aj ked asi len preto, ze niesom vo vasej kozi, ale pocit mam asi rovnaky, len problem opacny ja neviem pribrat,jem, jem, jem ale nic z toho.Pri mojej vyske a vahe vyzeram jak vyziabnuta zirafa,ktora sa kazdu chvylu v silnejsom vetre zlomi na poli.Mozno niesom na tej spravnej stranke kde ziadat o radu a skor by som mal ist na stranku muscle and fitness,ale predsa ved vy urcite viete co sa vahy tyka najlepsie.
Dakujem za kazdu odpoved.

mahulienka

rasto, ahoj. Veruze by som ti zo 5 kileciek rada darovala, ale jasne, ze to nejde. Skus jest vysokokaloricke jedla. Odporucam tucne jogurty, zmrzlinu, orechy akekolvek, banany, ale aj ine bezne jedla. Pokus sa pravidelne cvicit a naberat svalovu hmotu. Mozno po case aj nejake tie bielkovinove pripravky pre kulturistov. Drzim ti palceky, ja myslim, ze to s tebou bude OK. A hlavne maj rad svoje telo a dusickuuu.

vonkajsiavyziva

Ahoj rasto, si na správnej stránke!!!
Ty nemôžeš pribrať, lebo máš tráviacu sústavu obalenú čím si, a preto zo stravy si tvoje telo nič nevie zobrať, musíš jesť veľa vlákniny, veľa piť,
doplnky ku strave musia mať hrozne veľa proteínu, je to látka z ktorej sa skladajú svaly, tak ako sú kokteily a doplnky k strave na chudnutie, tak sú takéto doplnky aj na priberanie, s týmto už mám skúsenosti. Okrem toho, veľa robí a stres, takže musíš jednoznačne spomaliť. ak máš záujem sa o tom dozvedieť viac, tak napíš na @, tu ti to tom nesmiem písať - a aj tak by to bolo na dlho, vieš každý človek je individuány a preto sa na každého človeka, treba pozerať a robiť mu plán extra!!!