Spolu to do leta konečne dáme!

Príspevok v téme: Spolu to do leta konečne dáme!
Lilyy

Ahojte všetky baby ktoré začínajú s chudnutím.. ja už sa snažím jesť zdravo asi týždeň, ale včera a aj dnes som mala 2 čokolády, plus nejaké keksíky,cukríky,šľahačku a koláčiky.. som zo seba sklamaná moja váha je 73 kíl a výška 174 centimetrov.. do prvého augusta by som chcela dať na 58 kíl.. Je to 6 mesiacov a tak dúfam že sa mi to podarí, treba začať už teraz.. tak čo baby, idete so mnou do toho od zajtra? Zdravé stravovanie a veľa pitia a cvičenia sú základ :)

veselaM

teplu veceru by som si dala raz za čas len a aj to dusenu zeleninu, ziaden olej a nejake mäsko na prírodno s minimom oleja...

Lilyy

vesela.. a mohla by som si nechať moju večeru.. lebo mám denne pomerne vysoký vídaj.. potrebujem aj večeru tepllú.. kedže v škole nemám..

keroline

takk ja asi klasika
R: celozrnny chlieb s maslom a horcicou
D:jablko
O: cestoviny so syrovou omackou
V:kava s mliekom

veseláM

treba to hlavne chcieť..vstávať ráno s tým pocitom, že sa tesíš nato že chudnes, lebo v lete budes vyzerat super...cize myslist pozitívne....no moj jedalnicek
R: krajec chleba, 4plátky šunky, ovocie,káva bez cukru a mlieka
D: ovocie (co najdem)+ voda
O: jem všetko co mam doma navarene, zdravo, olej rastlinny som zamenila za olovivý, ale jedlo si kladiem len na malý tanierik, ovocie, caj
O: daco lahke plus zelenina
V: zelenina
chodim behat ked je kolo nuly a cvičím, zjem vlastne z kazdeho trosku..a raz do týždna si doprajem odmenu..niecoho sa ojem dopopuku..samozrejme kým vladzem ale nie hranolky ani nic nezdrave, ale po vazeni ked vaha sla dole doprajem si..pomaha to psychike

Lilyy

Vesela to si ma teda potešia ale naozaj veľmi :) dúfam že už budem odolávať, chcem to zmeniť, ale musíte mi v tom pomôcť.. a čo si preto zatiaľ urobila ?? Daj jedálniček a všetko okolo :)

Lilyy

Tak ty si na tom podstatne lepšie ako ja :(
Tie 4 kilečká dáš už len tým že vyradíš sladké.. :) Raňajky - cornflakes s mliekom (viem že to je nezdravé, ale zistila som že ak si to budem odopierať len tým sílim chuť) , Desiata - 1- 2 jablká, Obed: ražný chlieb s cottage cheese, šunkou, syrom, uhorkou a paradajkou, Olovrant - veľká mrkva, Večera - Kuracie prsia -jedno- s dusenou zelinou :) možno sa ešte dačo zmení-- ale ak to niekto čítaq, myslíte že je to ok? :) ty budeš čo papať?

veselaM

keroline načo ty chudneš???sak mas idealnu vahu..kasli na chudnutie len sa snaž udržať si váhu...to mam fakt najradsej...ideálna vaha ale fnuká tu akokeby mala nadváhu 15kg

veseláM

Lilyy máš podobnu výšku ako ja ja mám 173cm a aj váhu som mala presne takú istú keď som začala...mala som 74. chudnem od 9.1 a už som to dala na 68 sa vytešujem neboj aj ty budeš :)

keroline

ahoj rada by som sa k tebe pridala, mam 164cm a 53kg chcem ist na 49kg..tiez som sa snazila posledne 3tyzdne ale teraz som to uplne pokaslala...tak priklad co budes jest zajtra pa :)