Vzťah bez lásky ...........

Príspevok v téme: Vzťah bez lásky ...........
zufalka666

dá sa v takom vztahu zotrvat?
zaujimali by ma vaše názory, príp skúsenosti ak máte podobné.
najmä ak z jednej strany je veľká zalúbenosť a z druhej len ..."kamarátstvo"
boli sme kamaráti a ked som zrazu ostala single, nejako sa to medzi nami zvrtlo. veľmi dobre si rozumieme ale z mojej strany tam nie je láska. myslela som si, že to príde časom. ale prichádza pravý opak. neviem čo mám robit, je mi to hrozne ľúto

mirela

ja som mala tiež taký vzťah...márne som dúfala,že príde láska z mojej strany...neprišla...vadilo mi aj to,ako pil kávu a iné nepodstatné veci...a on by mi aj modré z neba zniesol...keď som už ďalej nemohla s ním fungovať,chcela som sa rozísť... a vtedy by ma do toho neba dostal...vyhrážal sa mi ešte dobré 2 roky a neustále ma sledoval...urob si vo vzťahu čím skôr jasno

luciaxy1

no u mna to bolo tiez take zvlasne..
-on bol do mna uuplne paf
-bola to laska na dialku
-mne sa s nim uzasne rozpravalo
-rozumeli dokonca obcas sme si v tej istej sekunde! naraz poslali sms.. :)
-ja som vsak pri telesnych prejavoch bola taka viac menej chaldna..
-nic so mnou nerobilo bozkavanie.. newiem preco ..
-nakoniec to po roku vzdal, nasiel si ine dievca.. a su spolu stasttní
a mne chyba-kontakt s nim .. A to co medzi nami bolo..

A ci v tom bola laska??? Sama netusim ...... !!!!!

mary-anne

ako bolo fajn, vyvazat sa v krasnom auticku, s muzom s titulom,ale nebolo to ono :)) stale som dufala, ze pride ta laska aj z mojej strany, no marne. a vydrzalo nam to pol roka a to bol vztah na dialku.
presne, ako pises- zufalka666 - uz som bola na neho uplne alergicka, netesila som sa, nejako sa mi aj hnusilo pobozkat ho a to uz ani nevravim o sexe.. dost cudne. no. ale niekedy si proste dvaja ludia jednoducho nesadnu.

BIBAMA

Pred par rokmi som mala kamarata o ktorom vsetci naokolo vedeli, ze je do mna zalubeny. Aj ja som ho mala rada - pocuval ma ked so sa rozisla s frajerom, utesoval, chodil so mnou von, ale bol pre mna stale len "kamarat". Z mojej strany tam nebola ziadna fyzicka pritazlivost, co si myslim, ze byt musi - na zaciatku to inak ani nejde. Dokonca mi navrhoval, ako by sme mohli byvat, nevadilo mu, ze mam dieta.
Po case pochopil, ze z toho nic nebude, obcas sme si napisali kratku sms. Nedavno som ho stretla asi po roku v obchode a videla som, ze zostal zaskoceny, lebo ja som ho spontanne objala a naozaj sa tesila, ze ho vidim. Nemu to ale urcite dobre neurobilo. Evidentne sa mi radsj vyhyba, chapem to.

zufalka666

ja som z toho dost nestastna, mam pocit ze to nevydržím dlhsie..
dokonca začínam byt nanho alergická, na tie jeho prejavy lásky a podobne. z tohto už kamarátstvo určite nebude...
neviem,ako mu to mám povedať. je velmi zalúbený, strašne ho to zraní. aj ked mam pocit že už to zacína tusit

BIBAMA

Ja by som aj materialnu pomoc prijala :))
Ono naozaj v tom vztahu dlhodobo nejde nic na silu. Teraz uz viem, ze niektore veci, ktore ma vytacali pred 5 rokmi, by som uz neriesila. Ale to clovek postupne zisti pribudajucim vekom :) skoda
vela stastia