dá sa v takom vztahu zotrvat?
zaujimali by ma vaše názory, príp skúsenosti ak máte podobné.
najmä ak z jednej strany je veľká zalúbenosť a z druhej len ..."kamarátstvo"
boli sme kamaráti a ked som zrazu ostala single, nejako sa to medzi nami zvrtlo. veľmi dobre si rozumieme ale z mojej strany tam nie je láska. myslela som si, že to príde časom. ale prichádza pravý opak. neviem čo mám robit, je mi to hrozne ľúto
Vzťah bez lásky ...........
zufalka nic v zlom len chcem vediet kolko mas rokov?
...môžem sa opýtať,koľko máš rokov?
niekedy nestaci, aj ked ma 100% vysnívaných vlastností, chyba tam ta iskra
nenatahuj to, rychla smrt je najlepsia
ja lásku chcem ale k nemu nejako neprichádza. a viem, že je do mna zalubený. a ze mu nejde o sex. proste som si tým istá. a keby mu slo len o sex, bola by som rada a hned by som ho nechala.
ale ja to vsetko vnímam z jeho strany a je to smutné, že mu na to nejak nemám čo povedať. chcem to ukončiť ale hrozne sa bojím ako to zoberie. keby ho ľúbim, tak mi to dokonale vyhovuje, pretoze je to chlap akého hladám..
neviem, v čom je chyba, prečo k nemu nic necitim. bola som zamilovana len raz a velmi dlho. s tým clovekom sa už nestýkam, a asi k nemu uz nic necitim, ale mam pocit, akoby moje city niekde uviazli.. niekde unho.. :/
Zufalka666
A z čoho usudzuješ ze je do teba az po usi zamilovany, co ked mu ide len o sex,
najprv si ho over, a daj pozor aby si nemala snim problemy, take typy su njahorsie
denz...vieš,keď sa s niekym zoznámiš a ty si myslíš že budete kamaráti,a on to ale berie mamonársky a zaľúbi sa,robí všetko,aby si ťa získal,tomu je len veľmi ťažko vysvetliť,že z opačnej strany to láska nie je...opantá ťa svojou prítomnosťou a bojuje ako len vie...všetkými možnými prostriedkami...dostaneš sa do kruhu,z ktorého sa nedá uniknúť...ja práve že viem,čo je láska,chcela som len byť milovaná a lásku opätovať tomu pravému...a našla si ma...a som šťastná
niekomu je láska len na príťaž. má proste iné priority. láska obmedzuje, zavazuje, aj ked ovela viac dáva. niektorí nedokážu prijať a precítiť lásku. niektorí ju ani nikdy nezažili a nezažijú.
vidis Denz a ja som to hmotne zanechala a dufam,ze teraz si najdem lasku....