Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vzťah bez lásky ...........

Príspevok v téme: Vzťah bez lásky ...........
zufalka666

dá sa v takom vztahu zotrvat?
zaujimali by ma vaše názory, príp skúsenosti ak máte podobné.
najmä ak z jednej strany je veľká zalúbenosť a z druhej len ..."kamarátstvo"
boli sme kamaráti a ked som zrazu ostala single, nejako sa to medzi nami zvrtlo. veľmi dobre si rozumieme ale z mojej strany tam nie je láska. myslela som si, že to príde časom. ale prichádza pravý opak. neviem čo mám robit, je mi to hrozne ľúto

jajka001_

niekedy nestaci, aj ked ma 100% vysnívaných vlastností, chyba tam ta iskra
nenatahuj to, rychla smrt je najlepsia

zufalka666

ja lásku chcem ale k nemu nejako neprichádza. a viem, že je do mna zalubený. a ze mu nejde o sex. proste som si tým istá. a keby mu slo len o sex, bola by som rada a hned by som ho nechala.
ale ja to vsetko vnímam z jeho strany a je to smutné, že mu na to nejak nemám čo povedať. chcem to ukončiť ale hrozne sa bojím ako to zoberie. keby ho ľúbim, tak mi to dokonale vyhovuje, pretoze je to chlap akého hladám..
neviem, v čom je chyba, prečo k nemu nic necitim. bola som zamilovana len raz a velmi dlho. s tým clovekom sa už nestýkam, a asi k nemu uz nic necitim, ale mam pocit, akoby moje city niekde uviazli.. niekde unho.. :/

katuskaja

Zufalka666
A z čoho usudzuješ ze je do teba az po usi zamilovany, co ked mu ide len o sex,
najprv si ho over, a daj pozor aby si nemala snim problemy, take typy su njahorsie

mirela

denz...vieš,keď sa s niekym zoznámiš a ty si myslíš že budete kamaráti,a on to ale berie mamonársky a zaľúbi sa,robí všetko,aby si ťa získal,tomu je len veľmi ťažko vysvetliť,že z opačnej strany to láska nie je...opantá ťa svojou prítomnosťou a bojuje ako len vie...všetkými možnými prostriedkami...dostaneš sa do kruhu,z ktorého sa nedá uniknúť...ja práve že viem,čo je láska,chcela som len byť milovaná a lásku opätovať tomu pravému...a našla si ma...a som šťastná

jajka001_

niekomu je láska len na príťaž. má proste iné priority. láska obmedzuje, zavazuje, aj ked ovela viac dáva. niektorí nedokážu prijať a precítiť lásku. niektorí ju ani nikdy nezažili a nezažijú.

sway

Strach klame a ludia mu veria :-) Ale ved kazdy nech zije podla seba,ale pripravovat sa dobrovolne o ten najkrajsi cit a pozitok akeho su ludia schopni?Cisty masochizmus.