Baby stalo sa vam uz,ze chalan bol od vas starsi o 8 rokov,chodili ste spolu 1rok a potom sa rozisiel s vami?a to kvoli 33-rocnej ktora je od neho o 5 rokov starsia je rozvedena a mam 2 deti,Stalo sa to uz niekomu?
Stalo sa toto uz niekomu???Ja som v nemom uzase
no jasne ze uz stalo....mne vacsinou stale na novy rok.... ;)
Co je tu na cudovanie sa?kebyze si nasiel 40tnicku,pride mi to divne.
ja mam 30,2deti ale isto viem,ze na dokazovanie si,ze mam na mladsieho by som nemala ani chut,ani cas.
Jednoducho preskocila iskra,no a myslim,ze
ani oni dvaja neviedia,ci to rozduchaju na ohen,alebo vyhasnu:)
Ty sa hlavne netrap,staava sa...
no vlastne poznam podobny pripad...vlastne moj byvaly tak si niekoho nasiel..ale to vtedy sme sa este len kamaratili..ze nasiel si o 7rokov starsiu asi 32 rocnu, rozvedenu a tiez s dvoma malymi detmi...ja som si hned na zaciatku myslela ze im to vydrzi tak max pol roka...ale mylila som sa..vydrzalo im to 3-4 mesiace...a to preto ze mu dala kopacky..asi chcela dajakeho mladsieho a dokazat si ze ma aj na takeho...po rozchode mi hned pisal, ze skoda ze nemoze mat taku ako ja... atd..ale to uz je iny pribeh
takze ja si myslim ze im to nevyjde...
Bud len rada, ze ho mas z krku...a ze to urobil teraz ako po 5 rokoch a dvoch detoch s tebou...
micixx...si to napisala akoby zena bola metro a my chlapi nastupujeme a vystupujeme:))))
zmier sa s tym ber to tak ze chlapi z nasho zivota odchádzaju a prichádzaju urcite si najdes niekoho lepsieho.
tak ta 33 rocna mu asi viac vyhovuje..zmier sa s tym
Tak detsky jedine kto rozmyslal bol on nevedel sa na vlastne nohy postavit vzdy len pri mamicke,ja som mala len 18 a nasla som si pracu zivila sa sama,ja som od 18 nemala narok na detske rozmyslanie pretoze som stratila rodicov a ostala som sama s 15rocnym bratom.
majka32- co ti na tom pride zufale???