Alergia na mlieko.

miska31

Dcere zobrali krv na vysetrenie ci ma alergiu na kravse mlieko.Po mliecnych jedlach jej byva zlle aj zvracia obcas a boli ju brsko mava zapchu lekar povedal ze to ai bude ta alergia..Moja mama ma alergiu ale sa jej neprejavila lebo moc mliecne vyrobky nemusi,dcera ale pije mlieko kazdy den,moze to mat dedicne??ja neviem ze by som mala taky problem.Teaz dcera nepije mlieko ani nic mliecne neje a je jej dobre nebyva jej zle neboli ju brusko,a teraz cakame na vysledky.

lulu30

Mne v lete diagnostikovali intoleranciu laktozy, po mesiaci alergiu na mlieko, v prvom odbere som mala aj vysoke hodnoty na celiakiu, v dalsom boli nizsie, no katastrofa. Najskor mi kazali drzat bezlepkovu dietu, teraz mam vynechat mlieko. Neviem co mi vlastne robi zle, lebo niekedy mam brucho ako v 5. mesiaci. Inak mne sa problemy zacali prejavovat prave nafucanym bruchom a hnackami.

Denz

EXISTUJE LIEK NA ALERGIU NA MLIEKO?
Nie, najlepšie ako predísť alergii na mlieko (alebo hocijakú inú potravinu) je vyhýbať sa jedlu, proti ktorému sa telo bráni. Jednoducho tieto potraviny vylúčte zo svojho jedálnička, zabudnite na ne.
Sledujte svoje telo, zistite, po ktorých potravinách vám je zle, resp. máte problémy s trávením – ak sa tak stane opakovane, radšej sa im už vyhýbajte. Pre potvrdenie alergie si môžete dať urobiť o alergológa testy na najčastejšie potravinové alergény – mlieko, orechy, citrusy, vajíčka, arašidy, múka.

Čítajte viac: primar.sme.sk