ahojte.. chcela by som si kupit nejaky pristroj na cvicenie, myslim orbitrek, stepper alebo nieco podobne.. ale docitala som sa ze gymnasticka guma je tiez dobra na precvicenie celeho tela, na tvarovanie.. a ani to nezabera vela miesta :) mate s nou niekto skusenosti ? dakujeem ..
Gymnasticka guma
no guma sa dá kupit aj v sportových potrebách, obchodoch ti daju bud zabalenu alebo odstrihnu kolko chces, je vela gúm a roznu hustotu maju cize silnejsi alebo slabsí odpor...je to fakt super, a hlavne ta tocna a s tými gumami sa daju pekne precvičiť ruky a nohy a na brucho ta točna..:)cviky su na nete...lacne a efektivne cvicenie ak sa cviči spravne
jeej diky.. tak to si ma potesila :P tak si to kupim tiez.. a potom ani nepotrebujem ziadny pristroj .. hej uz som si pozerala cviky na nete a vyzera to fajn :P .. presne aj ja mam tu tocnu :D haha ... a da sa ta guma kupit niekde v obchode ? alebo len cez net ?
ja mam gymnastickú gumu....v dvoch velkostiach jedna pre zaciatocnikov a druha pre pokročilých..je to super..precvicis nohy ruky, všetky svaly..na nete si najdi cviky a hor sa do toho..bicykel, beh a guma a telo vyzerá k svetu...ja cvičím každý deň ešte na takej točni...volam to komunistická točňa taka bola cela zo železa ja mam z plastu a to super na brucho ...gumu odporúčam sama si mozes nastavit silu odporu...ani do fitka nechodím preto