Ahojte chcem sa spýtať ked nedostanem menštruáciu treba ísť ku doktorovi na vyvolaávačku alebo počkať či sa tá dalšia neumúdri a príde...podla mna stačí počkať a až potom ked nepríde ísť nie? Mám 23 a menštuáciu pravidelnú, len ma to tak zaujíma pre prípad...
Kedy treba na vyvolavačku?
mam 25 a menzes som mala pravidelny dokym som trosku neschudla :( len neviem ako to teraz spravit aby sa vratil
pytam sa a kolko mas rokov?menzes mavas pravidelny alebo ako?
ak som mala posledny krat menstuaciu 9.11 (a tehotenstvo neprichadza do uvahy) tak mam ist na vyvolavacku? alebo nieco ine vyskusat? ci este pockat?
no mne to minule meskalo 3 dni,dala som si 2 poháre červeného vína a ráno: tadá!..no a práve vtedy mi napadlo že čo s tým, keby neprišlo. To s petrzlenovou vnatou som uz pocula, aj kôprové semiacka...no dúfam ze to nebudem musiet riesit a ak tak tak to víno stací...Ani ja nechcem brat ziadne nahradne hormony, preto neberiem antiku, ani za nic!
Skus pertzlenovu vnat-sprav si z toho vyvar, pi to 3 dni, potom by mala prist ovulacia a potom menzes...ak uz ovulacia bola, mal by prist hned menzes
Na vyvolavacky uz nechodim, toto je dobra vyvolavacka, juchuchu
Tak potom ak ti nedojde niekolko mesiacov (3-4) ALE AJ TAK TO NIE JE riešenie, lebo cyklus sa ti sam od seba neobnovi o mesiac by prišla ďalšia vyvolavačka... a ´dalšia... Proste na upravenie cyklu su aj ine veci, nie len umele hormony (napr. Wild Yam, pupalka, Dong Quai, Damina), samozrejme, že gynekolog ti to nepovie.
No keby bolo tutu-mutu a meska tak jasne ze najprv test, ale ked meska bez tutu-mutu tak potom...
nemusis ist hned...az ked bude nejak velmi meskat, par mesiacov a tak
teda pokym nie si tehotna