Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opuchol mi malicek na nohe z nicoho nic

Príspevok v téme: Opuchol mi malicek na nohe z nicoho nic
nina24

je cerveny,svrbi a opuchol mi ale nie vpredu ale za nechtom smerom k telu,svrbi ma tak si ho skrabem a z toho ma zacal uz aj bolet Zacalo to v noci Akoby pod nechtom alebo vovnutri Nech uz pomaly ani nevidiet co mi tak opuchol,nenarazila som si ho ani som sa nepichla Co sa deje????? z na lavej nohe ma zacina trocha svrbiet tiez ale este nenapuchol :(

nina24

Pockaj...kyselina mocova??Ja som totizto na 7dnovej diete,tukozrutska polievka,a prave dnes sa mi pise ze mam pit vela vody aby sa vyplavila kys.mocova...to moze byt z toho ze jej mam vela?Snad to nema nic spolocne s plochymi nohami a j tie mam :(

nadja001

Mne takto isto z nicoho nic opuchol palec, opuch isiel skor smerom k palcovemu klbu. Vobec som sa nebuchla. Zacalo ma z toho boliet chodidlo, po tyzdni nic neprestalo a zhorsilo sa to tsak ze som krivkala, a mala velky problem s naslapovanim. sla som k ortopedovi, urobili mi krvne testy, mala som zvyseny zapalovy faktor asap , ale nie zase o velmi vela. poslal ma aj na rtg, nic tam nebolo, vysledok - dal mi sprej proti opuchu a antibiotika. nic mi k tomu nevedel povedat, dost hroza, nastastie po 2, 3 dnoch to zacalo zaberat a asi do tyzdna som to mala uz v pohode. Neviem co som s tym mala,ale doteraz sa to nevratilo, dna sa vylucila, lebo som mala normal hodnoty kys mocovej na krv testoch. takze chod na ortopediu..