Co si myslite o samotaroch? Ak su celkom mili, ale s ludmi sa rozpravaju, len ked musia? Napr. ak sa riesi nieco v praci a tak. Ale inak spolocnost nevyhladavaju a su sami.
Samotari
Kedysi dávno ktosi povedal: keď chceš byť v dobrej spoločnosti, zostaň sám doma.
Vôbec nemám problémy komunikovať s inými, a predsa som samotárka. A nesúhlasím s tým, že sa majú samotári zaškatuľkovať ako nepríjemní, sebeckí alebo naopak mádri a pod. Samotárstvo vyplýva asi nielen z povahy, ale aj výchovy, v akom prostredí človek vyrastal.
nemyslím si , že tým že je niekto samotár, je chytrejší alebo lepší
pre google: Ako ktorý sú inteligentný ale je to pravda môžem tiež súhlasiť. Ale hlavné je že oni vedia o čom je život a je to proste iné :) Hovorí sa o nás "čudáci" ale nás ľudia spoznajú časom.
mila autorka.
Samotarov tiez povazuju za cudakov a cudaci su inteligentny. Nieje dolezita kvantita, ale kvalita - plati to vsade, aj v komunikacii. To si uz urcite pocula : ) Je dobre osvojit si "power talking" Tak podme precvicovat : )
ema123, teraz koho sa pytas? :) ja mam 23. a mas pravdu, zivot by bol ovela krajsi, keby som nemusela mysliet na to, co si myslia druhi. snazim sa na to nemysliet, ale obcas to nejde, je to uz akosi v podvedomi. tebe sa to dari? nemysliet na to, co si asi ostatni myslia?
will51, aj mna tak beru. ako tichu a nespolocensku osobu. napriek tomu je par ludi, s ktorymi sa viem bavit. s ostatnymi je to horsie, a novu znamost si nedokazem ziskat za kratky cas.
jajka, ano, mozno je nuda. lenze to je asi lepsie ako nutit sa do kecov o nicom, ale to uz je kazdeho vec, co uprednostni
nuz, ked nie je o com...ale potom je nuda, vieš :) a niekedy také tliachanie o nicom prejde k zaujimavej teme.