Dobry den , potreboval by som radu ...
Co to moze byt za porucha ked obcas , nastatsie nie moc casto sa v spanku zacnem dusit , nedokaze sa nadichnut , ba dokonca sa mi neda ani hybat ziadnou castou tela , ako keby som na tu chvilku ochrnul.Nadychnut a pohnut sa dokezem az vtedy ked sa uplne preberem na to ze sa vlastne dusim .... dovtedy som ako keby v polospanku a neovladam svoje telo .... je to horneee :-(((
NEVIEM O CO IDE , Ale je to hroznee :-(((
Nazov temy: Mozem len tak prestat dychat? v kategorii Choroby vseobecne.
Nedavno tu tiez bola taka tema a tam diskutujuci radili necakat a hned to riesit (riziko udusenia) - jednalo sa o spankove apnoe, ale tomu dievcatu sa to v poslednom mesiaci stavalo skoro kazdy den. Skus pohladat v temach alebo v chorobach. Ja osobne sa nepamatam, ze by sa mi niekedy nieco take stalo.
stáva sa to takmer každému, ale hlavne v období, kedy je človek viac psychicky vyčerpaný.
len sa uvoľni, nemysli na to, takto to priam očakávaš a o to citlivejšie to vnímaš.
ak sa nevieš uvoľniť, navštív lekára, aby ti predpísal lieky na ukľudnenie, ale to nie je riešenie. riešenie je v tvojej hlave.
Ano , len je to strasne hrozneee ..... a nechem aby sa mi to viac opakovalo ... ved asi ste to este nemali .... lebo fakt to je nieco strasne ....
je to spánková paralýza, ktorá je príznačná pre fázy zaspávania alebo prebúdzania, (REM atónia). táto dočasná paralýza je nevyhnutná, aby sme si neublížili pri živých snoch.
buď pokojný, nie je to nič patologické.