Ahojte, vcera som si robila tehotensky test Baby konfort od Biogemy, ale ukazal mi len jednu palicku-testovaciu, ale troska bol sfarbeny papierik na ruzovo, ale uplne na konci, tak teraz neviem, co to ma znamenat, nestalo sa vam to niekedy?Ako je to okienko na zobrazenie, tak uplne na konci, nie tam kde ma byt ten pruzok.
Tehotensky test
Ups, sorry, ten prvý príspevok sa mi nezobrazoval.
Pre väčšiu istotu, mohla by si urobiť ešte jeden test s vysokou citlivosťou na HCG a za nejaké 2 dni :)
Lucinda 77
najlepšie je robiť si test až vtedy,keď ti mešká menštruácia...síce je na testoch napísané že už 3 až 5 dní do príchodu menštruácie,ale nie vždy je test pravdivý,lebo sú aj také ženy,ktoré majú slabé HCG v moči a ten test ho nezachytí pri takom malom množstve...každým dňom od počatia by ti HCG stúpalo a pre to je dobre robiť test neskôr...a ty sa bojíš že si tehotná?
Pre väčšiu istotu by si si mohla urobiť ešte jeden test a počkať s ním ešte nejaké 2 dni.
Dakujem ti velmi pekne.Chcem sa este spytat, ked som si ho robila napr 5, alebo 6 den po styku, tak uz sa tam moze nieco objavit, alebo musim cakat minimalne na 7. den?
sfarbí sa takmer vždy na ružovo...ešte aj v návode je väčšinou písané že keď to ponoríš do moču,tak sa tam začne šíriť tá ružová membrána...preto myslím že to nemá vplyv ani to nie je nejaký príznak,že by tam mala byť druhá čiarka...takže negatívny...musíš tam mať čiarku...