Plasticke upravy tvare (vsetko okolo toho)

Príspevok v téme: Plasticke upravy tvare (vsetko okolo toho)
BarbieOne1

Ahojte baby.. Do tejto temy mozete pisat a pytat sa na vsetko ohladne plastickych operacii tvare, tetovani obocia, liniek, zvacsovani pier atd..

Mna by napr. zaujimalo, cim je najlepsie si dat zvacsit pery, kys., botoxom, silikonom, operaciou atd? Ake mate skusenosti?

A ako velmi zvacsi pery 1 ampulka kys. hydrach.? (nechcem kacacie pery, tak neviem kolko mam povedat dr.)
-----------------
Facelifting - vyhladenie vrások - rozhovor s doktormi Magdom a Kačmárom www.zdravie.sk

BarbieOne1

dala by som si aj na trvalo opkou, ale nepoznam nikoho kto to takto ma:-( aby som videla ako to vyzera..
ze vraj opkou u mojej doktorky to stoji cca 330 Eur
kys.hydr. 150 jedna ampulka na rok, kys.hydr. 250 jedna ampulka na 2 roky + aplikacia 50 Eur

ak si dobre pamatam:-))

nemate niekto zvacsene pery silikonom? by ma zaujimalo ako to vyzera:-)

BarbieOne1

ja mam pery velmi uzke:-( preto si ich chcem skusit dat zvacsit kys. hydroch., dost som sa o tomto bavila s mojou doktorkou a rozhodla som sa, ze si nedam na trvalo, ze vraj po case sa zvyknu robit take hrudky v perach.. brrr..
kedze kys. hydroch. nieje telu vobec skodliva pri dostatocnom rozriedeni, tak rozmyslam o tom ci si dam na rok alebo dva..
samozrejme hraju v tomto velku ulohu aj financie:-(
uvidim po nose.. ked ma nebude stat vela, tak si dam na 2 roky..
moja doktorka hovorila, ze zvacsovala pery mnohym babam aj ludom z jej rodiny, takze jej budem i nadalej verit:-)

mihai

çau martinka aj ty si tu :)

a fabry inak kde robi ? ja uvazujem ze zbehnem do Interkliniku. ked mi spravili prsia zverila by som sa im do ruk aj v tomto...

martinka54

ja som videla jednu babu na omlazeni, jej robil dr.fabry pery, ale nezapamatala som si jej nick, mala ich fakt pekne

mihai

Barbie, si sikulka, super ze si tuto temu zalozila :))) takze cim si ich iodes dat zvacsit, ci este sa len rozhodujes ? vazne nad tym premyslam aj ja. nemam male pery, aj som kvazi spokojna, ale po tych prskach sa mi nejak zapacil ten pocit ked si pripadam akasi dokonalejsia. presne ako vravis, ziadne kacacie pery nechcem, ale trosicka viac sexy by bodli :) este chcem botox do cela, mam tam take dve horizontalne vrasky, mam nejaku expresivnu mimiku asi :)

halooo je tu niekto kto ma uz pery spravene a vie sa podelit o skusenosti, pripadne akekolvek infosky ?