Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plasticke upravy tvare (vsetko okolo toho)

Príspevok v téme: Plasticke upravy tvare (vsetko okolo toho)
BarbieOne1

Ahojte baby.. Do tejto temy mozete pisat a pytat sa na vsetko ohladne plastickych operacii tvare, tetovani obocia, liniek, zvacsovani pier atd..

Mna by napr. zaujimalo, cim je najlepsie si dat zvacsit pery, kys., botoxom, silikonom, operaciou atd? Ake mate skusenosti?

A ako velmi zvacsi pery 1 ampulka kys. hydrach.? (nechcem kacacie pery, tak neviem kolko mam povedat dr.)
-----------------
Facelifting - vyhladenie vrások - rozhovor s doktormi Magdom a Kačmárom www.zdravie.sk

mihai

barbie

spravne rozmyslas. urcite su ludia co si toto precitaju a povedia si ze sa prehnane starame o vyzor a su to zbytocne anestezy a blablabla. ja ti fandim, nevidim na tom nic zle.

napr. uz vlasy predlzene mam a je mi to tak jedno ci niekto povie ze som "umelina". vsetko vie vyzerat uzasne pirodzene, ked su realne poziadavky na zmenu a dobry chirurg.

vies co, linku, to ja nie. permanentny make-up ma nikdy neoslovil, nemam problem si obocie kazdy den dotienovat sama. vyriesim to kvapkou kyselinky a budem mat dusu na mieste.

BarbieOne1

no a s nosom este neviem:-)).. nemam ho krivy alebo extra velky, len mam dost siroku spicku a kost.. tak mi ho asi zbrusi a prerobi spicku..
chcela by som taky maly pekny nostek.

BarbieOne1

mihai

dakujem pekne:-)

vies este tak pred vsetkym som sa tak zamyslela.. niesom skareda, alebo pod., ale predsa len niesom so sebou spokojna a bohuzial cas taaak rychlo leti:-(, preto to chcem mat vsetko cim skor za sebou, aby som si este uzila mladi s novym vyzorom:-)

plne pery su velmi pekne u zeny, tak sa ani tebe necudujem, ze chces ist do toho.. inak ked mas vacsie pery a chces ich zvacsit len trochu, tak by ti mozno stacila len nejaka 2rocna linka okolo pier. co som videla obrazky, tak je to velmi pekne, zaroven to zvacsuje..

mihai

nahodou, si dobra. uplne rozumiem ako rozmyslas, chod to toho.

s nosom velmi drzim palce ! aky mas dovod k tejto opke, co ti na nom bude presne robit ? poprehrnala som sa ru uz aj temou o plastike nosa, ze co komu robili, tak som zvedava.

hej, tie spravene pery v linku vyzeraju velmi prirodzene, nepovedala by som ze su fake. moje su plnsie nez tie spravene :) ale chcem este. tak akurat. vydrzat injekciu na zvacsenie pier nebude problem po torture s implosmi.

nalozila si si toho dost, prajem ti nech ti to vyjde podla predstav ! ved uz mas 1/3 za sebou :)

BarbieOne1

tym zenam na foto nieje ani moc vidiet, ze maju zvavsene pery:-)

no ja som sa bohuzial hrnula do vsetkeho naraz:-))(lebo to chcem mat vsetko cim skor za sebou)
isla som na 1 konzultacku k dr. koly prsiam a hned sme tam prebrali aj nos a pery:-) a dohodla som sa s dr. ze prve pojdu prsia koly sviatkom a volne, potom do 3 mes.(lebo mi platia predop. vys.) nos a ked mi zlepi posledny leukoplast z nosa, tak mi zvacsi pery..
juj hruza somnou ze?:-))

a potom priebezne s perami si dam predlzit vlasy, no zatial vse:-)))

mihai

Barbie, precitaj si. je tam aj ze neodporuca sa nadmerny chlad po zakroku. parada, mame zimu :) ale ved nejdem tam hned a ty tiez nie. treba veci zvazit. to akurat do tym prs som sa hrnula hlava nehlava, do mesiaca som mala implose v sebe od rozhodnutia ;)

www.interklinik.sk

BarbieOne1

mihai

jj, dr. Simonova

no so silikonom mame uz svoje skusenosti:-))

pery sa nim zvacsuju, tak ze vlozia do pery taku silikonovu trubicku, niekde som o tom citala na nete a stoji to okolo 680 eur. neviem ci sa daju aj vpichom.

mops

Ja mam par kamosiek co maju zväcsene pery silikonom a maju to super.Ale vdnesnej dobe sa silikon do pier uz nenepouziva vraj je to zakazane.Oni si to nechali robit pred ca 10 rokmi.Inac super tema tiez si chcem dat zväcsit pery tak len piste kocky ake mate skusenosti a hlavne kde.

mihai

dr. Simonova ?

tu kyselinu by som skusila aj ja, tiez som na to myslela... ved to zenam robia raz dva... nemam uzke pery, no este by som to trolilinka "doklepla" :)

silikonom ? silikon je fajn, vsak :)))))