Max Factor Lash Extension Effect mascara

janulik7

Luci, taky ten vodovy, napriklad od Garnier- svetlozeleny, alebo od inych znaciek, myslim, ze aj L´ oreal, Nivea maju podobny, alebo micelarna voda od La Roche Posay, Vichy, Lancome...Takych 5 kvapiek cca uplne staci :-)

mary-anne

ja teraz pouzivam od Lancome tu vibrujucu,samozrejme, tu vibracnu funkciu nepouzivam, mala by som este mravce v ruke a zda sa mi to uplne zbytocne, ale aj tak je uzasna! vzdy som sa bala pouzit taky tvar kefky, ale nelutujem. mihalnice su krasne dlhe a huste! takze ju odporucam :)

Lucinka33

diky janulik, tak uz sa na nu tesim :) ja mam tiez rada aj 2000 Calorie, vzdy sa ku nej vraciam, ak dlhsie nenajdem dobru spiralu :)
A ten odlicovac ma byt olejovy, vodovy alebo taky kremovy? Ci to je jedno?

janulik7

Luci, aj Lash Lift je dobra, len uz som si oblubila maskary s gumennym aplikatorom, Lash liftka ma ten klasicky stetinkovy, ale je tiez velmi dobra, ja som cele roky ficala na 2000 callorie :-) No a Flase lash effect, ja neviem, ten aplikator mi nevyhovoval, je nejaky taky velmi hruby, zle sa s nim pracuje, ale ked som sa pohrala dlhsie, tak efekt bol pekny, len ci ma clovek na to rano cas...ale ako som pisala, kazdemu vyhovuje nieco ine :-) A nemas za co, fakt to pomaha na predlzenie zivotnosti, urcite vyskusaj, tiez som sa hnevala, ze je spirala po 2 mesiacoch sucha a to je jedno, aka znacka, to iste aj pri YSL, aj pri Lancome :-(

bali7

Ahojte baby moje,ja robim vizazistku pre Max factor a mozem povedat,ze ta spirala Lash extension je fakt najlepsia:)vydrzi dlho a spravi krasne riasy.Je pravda,ze kto ma malinke riasy,tak sa horsie nanasa,pretoze ma hruby kartacik ale je to hlavne sila zvyku...

Lucinka33

janulik, skusila si aj MF Lash Lift? Aka je podla teba? Ja ju uz mam doma, ale je este zabalena :) A co False Lash Effect?
A vdaka za ten tip na predlzenie zivotnosti maskary :) To musim skusit, lebo mne kazda spirala vydrzi tak asi 2 mesiace a pritom davam pozor, aby som do nej nepumpovala vzduch ani nic podobne.

janulik7

Tak dnes som si ju kupila a som spokojna, od Max Factor som mala vsetky, tak, ak mam porovnat, ta uplne naj pre mna Masterpiece Max- lebo krasne zahusti riasy. Tato nova Lash extension effect- teda naozaj riadne predlzi, ale zasa nezhusti, ale to ani neslubuje, reklama v tomto pripade neklame, aspon podla mna, ale kazdy ma ine riasy, takze kolko ludi, tolko chuti...Takze, ak mas riasy huste a chces predlzenie, urcite Lash extension, naopak, ak mas riasy dostatocne dlhe, ale redsie, tak Masterpece Max.
Este snad jedna rada z vlastnej skusenosti- Max Factorky rychlo vysychaju, aj ked je este polovica obsahu nepouzita, ale uz velmi husta, treba nakvapkat par kvapiek odlicovaca oci, alebo micelarnej vody, a nasledne ponorit zatvorenu maskaru do teplej, ale nie uplne horucej vody (napriklad do hrnceka) a nechat 5 minut, bude ako nova, pomoze to na dalsie 2-3 mesiace, ved je skoda vyhodit polovicu obsahu maskary...

mirka 23

No tak ja ked si ju kupim, tak si dam tu namahu a pofotim sa, s maskarou, bez maskary a s obidvoma naraz (Loreal aj MF).

purblanka

no všetko záleží aj na tom aké máte husté riasy,ja mám riedke-mne nepomože žiadna špirála-tá slečna ich ma také ako ja,riedke a málo-moje su ešte horšie,nestoja pekne rovno,ale sú ako .......sú rozhádzané,nestoja pekne vedla seba:(