Max Factor Lash Extension Effect mascara

sophi

veronika ak mozem povedat za seba, tak najprv bola u mna jednotkou zo znacky MF Masterpiece Max.. vyskusala som uz tiez kadeco, ale nic tuto riasenku neprekonalo.. no a nedavno som si kupila vtedy novinku z rady MF False Lash Effect a dovolim si tvrdit, ze je este lepsia nez Masterpiece Max..

no a vcera som si kupila tu novinku, o ktorej je vlastne tato tema a mna teda neoslovila.. splnila doslova len to co slubuje.. predlzene nezlepene pekne oddelene riasy.. ale nie su huste...ani take vyraznejsie.. takze ja sa opat vratim k False Lash Effect..

tot moje skusenosti s riasenkami MF :)

veroniiika90

baby, vyskusala som uz vselijake maskary, ale stale mam pocit, ze som nenasla pre mna to prave. pocula som od viacerych ludi, ze MF maskary su naozaj dobre. este som ziadnu nevyskusala, tak vas chcem poprosit o radu, ktora je najlepsia, lebo sa v tom uz nevyznam :P moje riasy maju taku normalnu dlzku aj hustotu. dakujem :)

Mirka023

No na obranu tejto novej by som ešte povedala, že lepšie vytoči riasy ako falls lash effekt.
Nie nemam zlepene riasy, treba to s citom... zlepene mam až ked to preženiem. Ked mam tri vrstvy, tak pohodička a na konci ešte troška doťuknem s Max faktor. Proste Loreal tam dam len troška na obbjem. Ale nemusi to byť práve Lorealka, proste nejaka dobra maskara na objem. Vraj aj bourjois niektore su dobre.

sophi

mirka023 ja mam podobne pocity ako ty.. predlzi a oddeli sice krasne, ale riasy su nevyrazne.. zatial mi prisla MF False Lash effect najlepsia..

A ked kombinujes MF s Loreal, tak davas prvu MF 2x a potom Loreal? A nemas potom zlepene tie riasy?

Mirka023

Rituška, s masterpiece max treba pri nanašani potočiť kefkou smerom von. A druha vrstva sa ti už lepí? Ale samozrejme, davaš ju hned... nečakaš kým zaschne..
Mne sa najviac osvedčilo... 2 vrstvy falls lash effekt a potom Loreal vollumissine.

Mirka023

Rituška, ta zlava plati, len na tuto maskaru. a ine neplati.
Baby, ja som ju skušala... predlži pekne, oddeli riasy, ta kefka je užasna, ale nerobi to taky efekt ako fals lash effekt. Proste s tamtou som mala take výrazne riasy a s touto mam sice dlhe, ale nie take výrazné, proste take prirodzene su. ta neviem... ešte troška poskušam, sa s ňou pohram a uvidim.

rituška

keď prinesieš do hociktorého fannka starú špirálu dostaneš novú o 5eur lacnejšie?hocijakú? to je len nejaká akcia teraz alebo? no ja používam tie MF masterpiece max, je fajn, no jedna vrstva mi nestačí a ked si chcem dať dve aby som mala fakt výrazné riasy, tak sa mi začnú lepiť,myslíte, že si ju zle nanášam? aká je spravna technika? alebo prečo to môže byť? ked používate aj MF aj loreal na raz , tak ktorú prvú , máte potom super riasy nezlepené, objem a predlženie?

Mirka023

Ja som si ju včera kupila, ale kupila som si aj Loreal volumissine k nej.. to budem mať aj objem aj predlženie. Neskušala som ich ešte... tak dam vedieť. Normalne ani mangel nedudral, ked som mu povedala, že som si kupila.. samozrejme že som priznala len jednu :D si myslel, že vyhadzujem za maskaru 40 ečiek, ked som mu povedala, že stala 8, tak že OK, že kde maju take lacne maskary...

zmatena

no co uz ste ju niekto aj vyskusali? ako drzi? nedroli sa?lahko sa odlicuje?...som zvedava normalne zboznujem MF maskary :D