ahojte, chcela by som sa opýtať, či je možne sa zaevidovať na úrad práce v inom meste ako mám na občianskom preukaze uvedené trvalé bydlisko, ak nie, potrebujem si vybaviť prechodný pobyt?je také niečo možné?ďakujem za rady
úrad práce - prosím o radu
fuu no to ti neviem povedat..ja som byvala najskor u rodicov ale prestahovala som sa do maminineho bytu v jednom meste..
bola som to vybavit na mestsky urad s maminou lebo potrebovali jej prehlasenie a vyplnila som 2 tlaciva podpisala a to bolo cele..
ale ako to je ked je to z jedneho mesta do druheho ti neviem povedat..ved tam skoc oni ti povedia..a mamina nech ta potom odhlasi doma aspon zbytocne nemusi platit odpad a neviem este co sa plati ked tam nebudes uz byvat
moze byt aj mestsky urad v tom meste, kde chcem mat prechodny pobyt?inak, vdaka za rady
treba zajst na mestsky urad nahlasit zmenu bydliska..vypnis tam nejake papiere..aspon u mna to tak bolo
no momentalne nie som nikde evidovaná, netuším, čo všetko treba k vybaveniu prechodného bydliska,,
mne sa zdá že sa to dá v mieste prechodného bydliska ale sú s tým daké vybavovačky (ked už si evidovaná v mieste svojho trvalého bydliska) ale ked ete zaevidovaná nie si tak sa s nimi skús dohodnuť
jedine zeby si si zmenila trvaly pobyt...asi..