Chcela by som sa spýtať čo všetko zahrna interné vyšetrenie?
interné vyšetrenie
No dneska som bola na internom.Krv a moč som nemusela,stačia výsledky čo som mala u obvodného 5-ho januára.Spravili mi EKG,2x mi odmerala tlak,vyšetrila ma pohmatom potom ultrazvukom.24 hodinové monitorovanie môžem mať ked chcem,ale až v marci maju termín.Takže zatiaľ je to toľko.Ani mi moc nechceli lieky dať,potom predsa som dostala nejaký slabučký,vraj vyzerá to že ten tlak mi skáče od psychiky,aj syndrom bieleho plášťa.Ináč prechádzky,diéta,menej soliť,no moc som ani nesolila.Pár kil schudnuť,to je všetko.
denz prosím to všetko mi spravia čo je tam písané na tej stránke?Mna posiela obvodný kvôli tomu,lebo vidí,že už dlhší čas som strašne nerváčka ked mi meria tlak.Najprv mi chel vypísať lieky,potom povedal nech ma vyšetria,či je to len od streu,alebo fakt mám vysoký.Doma mám uplne iný.Krv som mala 5-ho januára aj moč vyšetrené.Výsledky su u obvodného.Mne povedal,že by sa mi zišlo 24 hodinové monitorovanie tlaku,aby sme sa dozvedeli čo to je.Ináč náš obvodný je pôvodne chirurg,robil v nemocnici.Teraz robí obvodného lekára v našej dedine už tak asi 5 rokov.Predtým tu bol jeho otec,len je na dôchodku.