vytok

demetera

s vytokom mam skusenost ze ho mam neustale behala som po lekaroch stale niake vytery vysetrenia a uz som asi obtazovala moju gynekologicku ono to je niak vekom lebo predtym som to nemala a teraz spinim kazdy den biely ako sneh a obcas hrudkovity musim s tym zit ale je to na hovno..neni to aj tym ze vam nadpriemerne pracuje sliznica neda sa to niako zmiernit?mate niake skusenosti?viem ze je to priroda a ze sa musime cistit ale v takom mnozstve..

harpyyaa

ja mam tiez husty mliecny vytok, bola som s tym u lekarky robila mi stery a tak, vsetk obolo ok, povedala ze su proste zeny co maju takyto vytok a je to normalne, a ze sa s tym mam zmierit :-) hehe takze vsetko je ok.. ver mi keby nieco nie je vporiadku, pocitovala by si to aj inak ako vytokom...napr. zápach alebo sladka vona, palenie...

zu17

ruzickova a preco tu alchemilku neskusis? Ved je to prirodna vec a stoji asi 2 €. Mne pomohol, 2xdenne som pila a za 3 dni boli silne vytoky prec :-) A mimochodom, ma aj ine ucinky...

ich auch

ruzickova: aj ja také mám, a lekár povedal, že to je v poriadku, čo sa mi naozaj nezdá, nič ma nepáli, nesvrbí, nepáchne, ale taký bielši výtok, príde mi to divné, a moc sa to nemení ani počas ovulácie, akurát je viac vodnatejši

aluska

vela zien ho ma tolko vela..aj ja...nemozem chodit bez intimok ...a som ok...doktor povedal ze uz videl aj ovela viac, kazda zena je ina...takze zbytocne stresujes