Ahojte vsetci,
mam problemy s menstruaciou uz od svojich 17 rokov. V sedemnástke mi vybrali slepak a v podstate stale uzivam hormonálnu liečbu koli krvácaniu, ktoré mávam 20-40 dni. Vo stvrtok som bola u gynekologa, lebo moja lekarka trva na tom ze je to len zensky problem. Mám za sebou 5 kyretázi z toho som jeden krat potratila. Po porode mi zasivali aj zadok lebo ma roztrhlo. Mala som vraj 30 stehov. Chodim uz dva roky s tym a stale mi nic nezistili. Aj teraz mam vysoku sliznicu, tak mi hrozi dalsia kyretaz. No nechápem, preco ma bok boli stale. Nikdy pred tym som s tym nemala problemy. Bola som uz na vsetkych moznych vysetreniach len to jedno kolonoskopiu este nemam urobenu. Bola som aj u toho doktora co ju robi, len ten ma poslal domov, aby mi vraj neublizil, lebo mam za sebou tazke obdobie. Ja uz fakt neviem co robit. Nevladzem. Mam zlu krv, chyba mi zelezo, podlamuju sa mi nohy, bok ma priserne pali, zadok taktiez, nemozem ani normalne sediet a stale chodim curajuci, co uz ma boli aj to. Zápal v krvi nemám. Brali mi vzorky zo stolice, tie mam v poriadku. Z vyterov z hrdla a nosa mi zistili stafylokoka, tak som objednana na alergologiu. Takto ma to ešte nikdy nebolelo. Chodim s tym uz dva roky. Mama ma objednala k nejakej ludovej liecitelke do NItry. Tak som zvedava. Na kontrolu ku gynekologovi mam ist po menzes, nekrvacam , len mam tie hrozne bolesti a neviem co robit. prosim vas o radu. Dakujem krasne.