chcem sa spytat ci si jazyk mozem sama prepichnut doma,ci to neboli,pierc mam kupeny davno,kedze nemam pierc ihlu da sa pouzit hocico vydezinfikovane a ostre co najdem doma ? je pravda ze treba pichnut zosikma?mozem si to pichnut aj cez skolsky rok, budem muset susla aj skole alebo je lepsei pichnut az cez prazniny ?
zmyzne opuch max.do 2 tyznov uplne?
Pierc v jazyku
:D ta kazdy sa uci na svojich chybach mozno to potrebuje ako facku...
2 biopich ona potrebuje suhlas rodicov a ten asi nema...
boze neblazni! radsej si za to zaplat! vyhnes sa urcite neprijemnostiam...
okrem toho mne sa pirsing vobec nepaci takze ja to asi tazko budem obdivovat take zrucnosti
jeden kamos na strednej si sam prepichol peru zicherkou a potom zistil ze nevie najst ten pirsing co si kupil tak to nosil take zapnute asi tyzden :)
ale ty si to nepochopila :) napr aj taky lekar asi tusi ze kam sa to moze bodnut takisto sa take ihly daju kupit len ty si to tak napisala ako keby mali patent na rozum :)
ovecka: no tie zeny a muzi, ktori v pierc. studiu robia urcite "machri" su ako si ich nazvala, kedze maju certifikat na taketo veci ;)
2 lenkaa ked to tak citam tak ti typci v pircingovych studiach su uplny machri ked len oni maju take ihly a len oni to vedia kazdopadne
2 tinusska pochybujem ze by sa na to zomieralo volakedy ludom vytrhavali jazyky a ti to prezili taka ihla az tak neublizi ale osobne pochybujem ze by to nejak dotycna slecna dotiahla k zdarnemu koncu :)
2 jajuliqq teraz mas 13 pockaj aspon do 18 a daj si to spravit inaq podla mna je to take doriadenie sa :)
si normalna? citala som, ze jedna baba si tak sama prepichla jazyk a za chvilku zomrela.... ja mam prepichnuty jazyk mesiac.... v zivote by ma ani len nenapadlo si to spravit doma sama?? dievca, neblazni!!!!
jazyk si sam urcite neprepichuj! v jazyku je vela nervovych zakonceni a cez jazyk prechadza mnoho zil. miesto, kde treba pichnut rozozna len clovek, ktory ma certifikat na robenie piercingov. a navyse ked si prepichnes jazyk ihlou tak do tej diery piercing v ziadnom pripade nestrcis. preto sa nato pouzivaju specialne ihly, ktore maju len ludia v piercingovom studiu. takze radsej si zajdi ten pierc. urobit do studia, inac skoncis s ochrnutym jazykom