90. dnova dieta od 02. 02. 2010

bzzz

tak ja mam teraz svoje dni, tak som sa tento tyzden moc nedrzala, a v tych horucavach co boli minule som zhresila s pravidelnym dennym magnumom :/

takze od nedele zacinam, (kedze zacina novy mesiac) od znovu, uz ziadne prehresky, som sa rozhodla ze chcem sa na tu 65 dostat takze cca 10 kg ci kolko este musim schudnut, ani som sa teraz envazila pre istotu, som dost vela na pracovnych cestach takze ten pohyb mam po menej, ale ked som doma tak idem na korcule ci na aerobic.. . to ma tak hneva aj mi to chyba ze nemam tyzdenne 5x ten pohyb aky som mala predtym,no ale dufam ze sa mi do maja ci aj skor najradsej by som bola keby uz na jesen by som mala tolko,ale realnym cielom je aby som na rok na promocie mala svoju vysnivanu postavu, a mala tych 65 kg !!!

lejja

lulucinka,skus to s90dd.Zacni hned od zajtra uvidis,ze ti to pojde.Zaciatok bude tazsi,ale potom to uz pojde.A hlavne ked uvidis vysledky tak to ta bude drzat neprestat a pokracovat.Do decembra to paradne stihnes.Tak co pridas sa?Aj ja mam zajtra bielkoviny.

lulucinka

Ahojte... ako tak pozeram a citam... chcela by som len ,aby ma niekto nakopal a to poriadne ,ale fakt maximalne ma nakopal..od oktobra 2008 zijem v zahranici ..ked som tu prisla mala som 75 kg a dnes mam 93 :( mne nesli kila hore ,tym ,ze som sa napchavala,ale tym ze som sa neskutocne stresovala a aj stresujem, no je to trosku lepsie teraz...ja ked mam stres nejem absolutne nic... ja nechapem ,ako som toko mohla nabrat :( a uz mi to ide maximalne hore krkom, chcela by som velmi to dat dole,ale akosi neviem najst tu spravnu odvahu..ked som bola teraz doma kupila som si alli...ale stoji mi to v sufliku,pretoze na lieky nedam,vlastne ani neviem preco som ho kupila... a tak to ide stale dookola..kazdy den si hovorim uz uz uz zajtra zacnem..ale uz uz a ten zajtrajsok dako nie a nie zacat... hlavne sama kvoli sebe , strasne zle sa citim, unavena, omamena, beznalady...jednoducho des hruza..a aj kvoli priatelovy...o mesiac to bude rok co sme spolu a ja by som chcela aspon trosku aby sa pousmial,ze som aspon nieco pre seba dokazala spravit... a taktiez aj preto lebo v decembri mam 25rokov a chcela by som velmi oslavit tu 25tku a mat par kil menej..keby to bolo na vahe aspon na 83 by som sa strasne potesila... prosim Vas poradte mi dako alebo pomozte, ak osa k tomu dotrepat bo ja som tak neskutocne mimo z toho,ze nic sa mi nechce, jeden den zacnem a druhy den to necham tak... velmi by som chcela,aby sa mi vratila ta vytrvalost, odvaha a snaha hlavne vytrvat az do konca ... :) dakujem vam velmi pekne :)

lejja

Ahojte dievcata,chudne tu este niekto?Nik nepise ak ano tak sa ozvyte.BZZ ty ako?Mne uz sa nedari tak ako predtym,schudla som sice tolko kil kolko som chcela,ale v pase to stale este nieje ok.

bzzz

caute :) tak ako? ja sa este stale drzim, obcas mam mini prehresky, v tomto teple si doprajem nanuk, takmer kazdy den :)

ajka1988

ahojte chcela by som sa tiez pustis do tejto diety, som nou dost oboznamena. len zhanam partacku z okolia vrutky, martin, žilina....ak by bola z ineho mesta nevadi. dvom sa lepšie chudne ako jednému. navzajom by sme sa delili o svoje skusenosti, podpoorovali by sme sa a tak. mam 22 rokov a 80 kg. tak najlepšie ak by mala tiež tak.... jednoducho nie niekto kto ma 50 alebo 60 kg. ak si odhodlana tiež niečo so sebou robit len sama maš pocit že to nedokažeš ozvi sa. spolu to dokažeme. monika8888@azet.sk

lejja

Ano,zacat musis bielkovinovym dnom.Ja som nemala ziadnu pripravu na dietu.Knihu tiez nemam vela receptov najdes na internete.Tak nezacnes dnes?Ja uz som si dala nektarinky na ranajky.

koalka

objednala som si knižku tak ešte na ňu čakám, trošku si ju preštudujem a potom by som chcela začať, len hľadám nejakú podporu, poprípade nápady na recepty a tak...
A chcela by som sa opýtať pred začiatkom diéty treba mať nejaký očistný deň, či stačí rovno nabehnúť na diétu?
A prvý deň by mal byť aký-ten bielkovinový?