potrebovala by som sa porozpravat so studentmi ktore studuju specialnu pedagogiku na VS..skusenosti a tak dakujem..
VS Specialna pedagogika
Ahoj zdendulka, studuje sa 3 roky bakalar a potom ak ta vezmu tak 2 roky magister......konkretne v ba, totalny bordel, ci uz bakalar ci uz magister....., pokial chces studovat pedagogiku MP s poradenstvom, nic ine ako ba ti nesotava,lebo to sa studuje len tam na Slovensku.....na tej stranke je aj bakalar popisany len treba lepsie citat.......osobne by som sa na to uz viackrat nedala, pokial nemas dostatocne silnu motivaciu tak tam ani nechod, skus si poriadne premysliet nakolko chces s tymito ludmi pracovat, lebo pokial sa ti jedna len o titul tak ten mozes ziskat ovela lahsou cestou....mna ta skola strasne bavi, len mame velmi malo dobrych prednasok, a kedze je to siroka oblast je strasne vela predmetov a aj skusok......, a este taky postreh, moji spoluziaci co su tam zo strednej pedagogickej, mali obrovske problemy s matikou, statistikou a biologiou.....tak si premysli ci sa ti to oplati dobiehat a hlavne ta biologia, lebo je jej strasne vela......, tak vela stastia pri spravnej volbe.....a skus sa poobzerat aj po studiu tohto v cechach, sice maju uplne iny system studia ako u nas, ale v niecom ovela lepsi.
no moja mamina prave zacala studovat spec.pedagogiku mentalne postihnutych, ale v ruzomberku,..ak mas nejake otazky, kludne sa opytaj...
zdenulka, áno študuje. Napríklad aj na Univerzite Komenského v Bratislave na Pedagogickej fakulte. Študuje sa 3 roky bakalársky stupeň a 2 roky magisterksý stupeň.
viac info o tomto odbore nájdeš aj na stránke www.fedu.uniba.sk
sú tam aj kritéria prijímania, možnosti štúdia, atĎ...
zdenulka, ja študujem liečebnú pedagogika, ale veď pýtaj sa , možno budem vedieť poradiť...
ja som z nej mala vcera skusku:-)
moja mamina studuje (externe prvy rocnik)...