Mám 10 mesačnú dcérku a stále kojím. No čo má zúbky je to hrúza, má ich ako žiletky a neskutočne ma kúše, človek by si myslel že jej idú zúbky a preto kúše, ale to by sa tak pri kúsaní na mna nepozerala a neusmievala, už ma tak bolia prsia... Dnes v noci som ju kojila a zaspala som, prebrala ma až strašná bolesť, to sa neôžem ani pohnúť, len čakat kedy ma pustí lebo každý pohyb ma bolí ešte viac... Ž aj manžel povedal že stačí, no lenže ako? nechce flašu ani vidieť.... A v noci keď som jej skúšala dať čajík spustila plač... Ako ju odstavím? Kto mi pomôže... Ja len čakám že mi odkúsne prsia....
Strach z kojenia
veronika- vobec to nie je vtipne......je to zlate:)
mne sa to paci:)
no plakat sme ju nechali uz, sice z ineho dovodu a to preto lebo sa chcela v noci nosit a vzdali sme to lebo sa plac stupnoval az sa zacala zajakavat a mam aj 9 rocnu dceru ktora chodi do skoly a vtedy chodila aj nevyspata... je to ciastocne aj nasa chyba lebo ju uspavam na prse a manzel s nou potom chodi a cicika ju.... a to ma 10 mesiacou cize lahucka neni nejako a ked je prec mam dost.... je to certisko... no neviem si to predstavit.... ked mam kojit normalne sa bojum a samozrejme strach v ociach... :oD
jajka- tak krasne si to napisala:))....ze nono:P
si to viem predstavit zivo:))
denz - no:)
Ahoj, uz je dost velka na to aby papala sama, a bohuzial chce-nechce musi a zvlast ked mas taketo problemy! Nech si neuskodis aj ty!
Bude to stat vela placu a nervov, ale inak sa to neda.
V noci jej davaj cajik, tak ako si napisala... bude plakat noc, dve, styri ... ale potom pochopi ze nic nebude, len cajik!
Prajem pevne nervy!
jajka- nono??:)))
strašnéé...mojmu ked zacali ist zubky a kusol, tak som mu povedala nono a odvtedy nic
flasa a basta, nenechaj sa tyrat. ved ona sa napije aj z flase ked bude hladna