Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strach z kojenia

Príspevok v téme: Strach z kojenia
veronika4545

Mám 10 mesačnú dcérku a stále kojím. No čo má zúbky je to hrúza, má ich ako žiletky a neskutočne ma kúše, človek by si myslel že jej idú zúbky a preto kúše, ale to by sa tak pri kúsaní na mna nepozerala a neusmievala, už ma tak bolia prsia... Dnes v noci som ju kojila a zaspala som, prebrala ma až strašná bolesť, to sa neôžem ani pohnúť, len čakat kedy ma pustí lebo každý pohyb ma bolí ešte viac... Ž aj manžel povedal že stačí, no lenže ako? nechce flašu ani vidieť.... A v noci keď som jej skúšala dať čajík spustila plač... Ako ju odstavím? Kto mi pomôže... Ja len čakám že mi odkúsne prsia....

cwey

veronika ja som mala ten istý problem. moja 10mesacna dcerka ma kusala ked mala zubky a ja som ju prestala kojiť. Davala som jej už obycajne mliečko do flasticky. Ked mas vela mlieka tak jej odstrekuj do flasky zozaciatku nebude chcieť ale potom zachytí ked bude hladna a nebude mať inu moznost. Moja tiež čajik nikdy nechcela tak jej davaj mliečko. Skus..

datelinka1

no naozaj, hovoriť o desaťmesačnom dieťati že je rozmaznané je príliš. však ono ešte nerozumie, hľadá záštitu a lásku blízkeho človeka. dojčenie neznamená len kŕmenie, je to omnoho viac. je to náplasť na každú boľačku.

mmimma

mirka123, tvoj nazor je stary tisic rokov. mas ty vobec dieta? lebo podla tvojej rady a mi zda, ze tazko. hlupost si napisala- kardinaaaaaaaaalnu

Mirka023

Prepač mi za uprimnosť, ale nemaš trocha rozmaznane dieťa? Skačete kolo nej ako okolo malovaneho vajca. Ked plače, tak nech plače, ona prestane... ked vyrastie, tak s vami bude točiť riadne. A zaklad je neustupiť.

bobik :-)

pomoc je velmi jednoducha. zacni pouzivat CHRANICE NA BRADAVKY. vyrobcom je firma Philips program AVENT.
daj do googla "avent SCF156/01" a vyhodi ti kopu odkazov.

veronika4545

juuuj, nerozumie mi, ved ma 10 mesiacov.... teda vie ked sa povie nono ze nieco zle robi, ale to sa ona tesi skor z toho... ako ked mi nieco zoberie a my ju nahaname a volame nono a ona v choditku zdrha a smeje sa... ale naozaj to strasne boli, teraz uz som taka dokusana ze ma to stale boli aj ked sa chytim len...

jajka001_

povedz jej , ze maminku to velmi boli, nech to nerobi - ak ma trochu sucit s tebou tak prestane. ak nie, tak flasa. uz je dost velka aby tomuto rozumela.