... a chcem sa opytat, ci ma manzel polovicny narok na vyhru. Sme pred rozvodom. Dakujem
vyhrala som v loterii
bibba- aj ty si jedna s tych co chce vyhrat,ale nikdy nepodala loto??:DD
tss.. aj ja xcem vyhrat ;D
ha ha ha ale keby vyhral on,verte tomu, ze by polku chcela. ste manzelia tak vsetko pekne napoli.
Jedine daruj niekomu, mame alebo niekomu,kto ťa neosere, z darovaného manžel podľa mňa nemá nárok a mama ti ich vráti... Ale to by si sa mala opýtať radšej finančného poradcu v banke, alebo právnika... Možno existuje aj možnosť darovať ich deťom...
LilaAbner - ani 5 cifier by aspon mne osobne nezahojilo rozpadnute manzelstvo... :P
Je to celkom tazke radit, lebo neviem ako to vo vasom manzelstve bolo/je...
tak ale ked sa to tak vezme, boli to tvoje cisla, tvoja investicia = tvoja vyhra :)
byt si mozes kupit aj na pozicku :)
nie vzdy sa ju podari splatit ;)
ak vies co myslim.
Podla mna by si sa mala priznat. Potom, co si sem napisala, ze si vyhrala.
no,ty sa teda mas.v predchadzajucej teme si sa pytala,ci mas narok na polovicu domu,lebo sa bojis,ze ta muz vyhodi s dvomi detmi plus tretie cakas ... a teraz si uz pred rozvodom a dokonca si vyhrala?????????????????mat tak tvoje stastie.:-)
O vyhre nevie ... a je to 5ciferne cislo - pre vsetkych - ndelim sa, necham detom. Takze teraz neviem, co robit - premlcat a nechat tri roy lezat? Ale ako mu zdovodnim akykolvek nakup - chcela by som si zabezpecit nejaky maly bytik ...